| Jose21 a întrebat:

Buna all. De ce credeti ca femeiii i-a fost dat sa aiba parte de mai multa durere( dureri menstruale, durerile nasterii, durere la dezvirinare etc.) decat barbatul? Asta e discriminare laughing
De fapt nu stiu sa aiba vreo durere barbatul. Daca stiti voi astept parerile si raspunsurile voastre.(Baieti sa nu spuneti ca nu am dreptate si sa nu va simtiti ofesanti)
Multumesc anticipat si o zi buna.

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Pentru că nimic nu este corect cu atât mai puțin orice zeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se stie ca dzeu are pica pe femeie, cred ca de aia. ca voi ne-ati ispitit sa manacam marul discordiei laughing.

serios acum, chiar nu stiu. faza cu durere la dezvirginare, si pe baieti ii doare ce ai 15 ani laughing sa nu stii.
cum pe spatele unui baiat deja la 15 ani mass media si lumea in general se "asteapta" deja sa faca sex, sa aiba nu stiu cate "iubite", cand va creste sa aduca manacare pe masa, in timp ce femeia creste copilul. cine stie, acum sunt 50/50 impartite, la voi e durere fizica, la noi durere psihica (cred ca asa se scrie laughing ). oricum traim intr.o lume in care nimic nu e drept asa ca ..si nici nu ai cui sa ii ceri socoteala

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Pentru ca l-a corupt pe barbat. I-a dat si durere, si i-a dat si sa traiasca mai mult in medie decat barbatul. Dar in compensatie are orgasm de 4 ori mai intens, si de durata nedeterminata. Asta daca si-a gasit barbatul...

Nu, acuma pe bune, si barbatii simt durerea, doar ca-s mai obisnuiti cu ea. Femeia sufera durere ca sa devina mai atenta si iubitoare in cresterea copiilor.

| Ritsuko a răspuns:

Pai sexul frumos ar insemna sa fie perfect daca nu ar avea vreo durere, iar pana la urma cum s-ar mai naste dragostea? Adica crezi ca daca noi am fi perfecte iar barbatii nu poti spune daca sunt cu adevarat frumosi da sau nu.Plus ca nu vrem sa se ajunga intre dragostea de acelasi sex (nu discriminez). Femeile au nevoie de barbati, iar barbatii de femei.Este o balanta.Ce pot spune mai mult decat atat?

| lucia8691 a răspuns:

Margaret Mitchell, scriitoare americana "Un barbat va urla ca un taur daca ii intra o aschie in deget iar o femeie isi va inabusi durerile nasterii ca sa nu-l deranjeze". In fine, asta acum vreo citeva zeci de ani