anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all.
Problema mea este urmatoarea:
Acum 2 ani o fata s-a cam amestecat in relatia mea (s-au vazut, ma rog...), iar pana acum 1 an nu l-a lasat in pace pe prietenul meu. mai bine zis tot au mai vorbit. Eu de curand voiam sa merg sa vorbesc cu ea fiindca ea si prietenul meu dau versiuni total diferite (ea da o versiune vulgara si exagerata, sex, si altele... vorbisem cu ea pe mess, iiar el mi-a spus cu lacrimi in ochi ca doar au vorbit si cam atat) despre cele intamplate si ca sa am linistea in mine care de atunci nu o mai am i-am spus ca vreau sa vorbesc cu ea dar m-a luat la misto cu actualul prieten cu chestii gen: pai daca te atingi de prietena mea vin cu toti barosanii mei, blabla, si vorbea ca si ultimul om, ca o persoana fara educatie. Maine trebuie sa merg in acel oras din cauza unor chestii academice dar nu stiu daca are rost sa merg sa vorbesc cu ea, sau nu. Lumea din jurul meu mi-a zis sa nu ma cobor la nivelul ei, si sa trec peste cele intamplate, dar eu sincer pana nu vad cu ce "panarama" a avut prietenul meu de a face parca nu ma simt ok. Acum, stiu, pare copilaresc, dar nu mi-am gasit inca linistea din cauza unei ca ea. Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Nu are rost sa te faci de ras vorbind cu o astfel de fata.Las-o sa faca ce-o duce capul.Nu-i mai vorbi.Si daca o sa vorbesti cu ea, mai rau o sa te enerveze, si o sa te minta sau o sa te faca sa te simti prost sau o sa te ameninte etc.Mai bine stabileste cu iubitul tau sa nu-i mai dea nimic, Nici pe mess, sau altceva, nimic.Vedeti-va de voi.Si lasati-o in durerea ei.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru irina20):

Asta am si facut. Am vorbit cu el si am clarificat tot, mi-a spus pentru a mia oara uitandu-se in ochii mei ca nu s-a intamplat nimic mai mult decat saruturi si atat. Nu m-am coborat la nivelul ei.

| irina20 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Bafta in continuare si mersi pentru fundita! happy

5 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Daca simti ca doresti sa vorbesti cu ea poti sa te duci sa faci asta, dar sa stii ca vorbind cu ea s-ar putea sa-ti schimbi parerea si despre prietenul tau, mai exact daca o sa constati cu adevarat ca persoana este de ultima speta o sa-ti pui intrebarea cum de poti tine la cineva care umbla cu aceea persoana. Asa ca sa ai grija cu asta si totodata sa fii atenta pentru ca deceptia s-ar putea sa fie mai mare decat re astepti.
Succes,

| unumh a răspuns:

Parerea mea.tu esti de vina ca ai permis sa vb cu ea! Daca rezolvai problema de la inceput nu se ajungea aici.

| Nico_6399 a răspuns:

MeConstantine are dreptate.Iar daca tu spui ca n-o sa-ti gasesti linistea pana nu vb cu ea mergi si vezi care e treaba.Bafta!