Nu are rost sa te faci de ras vorbind cu o astfel de fata.Las-o sa faca ce-o duce capul.Nu-i mai vorbi.Si daca o sa vorbesti cu ea, mai rau o sa te enerveze, si o sa te minta sau o sa te faca sa te simti prost sau o sa te ameninte etc.Mai bine stabileste cu iubitul tau sa nu-i mai dea nimic, Nici pe mess, sau altceva, nimic.Vedeti-va de voi.Si lasati-o in durerea ei.
Asta am si facut. Am vorbit cu el si am clarificat tot, mi-a spus pentru a mia oara uitandu-se in ochii mei ca nu s-a intamplat nimic mai mult decat saruturi si atat. Nu m-am coborat la nivelul ei.
Bafta in continuare si mersi pentru fundita!
Buna,
Daca simti ca doresti sa vorbesti cu ea poti sa te duci sa faci asta, dar sa stii ca vorbind cu ea s-ar putea sa-ti schimbi parerea si despre prietenul tau, mai exact daca o sa constati cu adevarat ca persoana este de ultima speta o sa-ti pui intrebarea cum de poti tine la cineva care umbla cu aceea persoana. Asa ca sa ai grija cu asta si totodata sa fii atenta pentru ca deceptia s-ar putea sa fie mai mare decat re astepti.
Succes,
Parerea mea.tu esti de vina ca ai permis sa vb cu ea! Daca rezolvai problema de la inceput nu se ajungea aici.
MeConstantine are dreptate.Iar daca tu spui ca n-o sa-ti gasesti linistea pana nu vb cu ea mergi si vezi care e treaba.Bafta!
adelina682 întreabă: