Roxanico Legea nr 1 scoti vointa din frigider. Legea Nr 2 maninci verdeturi cit cuprinde bei si lapte brinza, seara la culcare obligat un mar romanesc din piata.Prajelnite fast carne(porc pui au adaos de hormoni ) =nu, peste da. Piine=Nu varza dulce salata cit poti duce ca tine stomacul ocupat cola posirci =NU. Miscare=cit cuprinde.1 kg grasime slabit =7000 kcal consumate un militar consuma max 3000Kcal. bafta.1 luna slabesti max 4-5 kg si o iei cu binisorul apoi vezi tu pe unde mai ai pernite si tabari cu sportul. Miscarea Roxana=toti banii si cartea.Nu ma rabda sufletul sa nu adaug si Tatal Nostru inainte de culcare. fulgi de griu porumb=nu, mamaliga =da, fasole uscata =da vezi ce necazuri aduce dar are proteina vegetala si fasolea numai din piata nu din maroc.Eu am slabit peste 5 kg/luna asa si nu am crapat.Ps ff putina sare ca ac apa in organism,cartofi =da fierti, copti, salata orientala dar numai ii arati uleiul si acela de masline.
Ps dupa ora 18 =castronul cu salata de varza cu ce verdeturi vrei in ea stiu ca este riioasa la gust pui cirligul de nas si o dai pe git cu lingura. Varza tocata nu pe razatoare
Anonymus101 întreabă: