anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all. vreau o diata sau un regim care sa ma faca sa slabesc...as vrea daca se poate si cateva exercitii pentru ca vreau sa imbin dieta cu exercitiile. vreau sa dau jos in special de la picioare, burta, maine, aripioare cam de peste tot...precizez ca sunt in clasa a9a. daca poate sa imi zica cineva la ce pot sa renunt de ex carne, dulciuri etc.nu vreau diete care sa trebuiasca sa le tin 1 an.ast rasp voastre. dau fundita+vot:X

Răspuns Câştigător
| PisicMic19 a răspuns:

Roxanico Legea nr 1 scoti vointa din frigider. Legea Nr 2 maninci verdeturi cit cuprinde bei si lapte brinza, seara la culcare obligat un mar romanesc din piata.Prajelnite fast carne(porc pui au adaos de hormoni ) =nu, peste da. Piine=Nu varza dulce salata cit poti duce ca tine stomacul ocupat cola posirci =NU. Miscare=cit cuprinde.1 kg grasime slabit =7000 kcal consumate un militar consuma max 3000Kcal. bafta.1 luna slabesti max 4-5 kg si o iei cu binisorul apoi vezi tu pe unde mai ai pernite si tabari cu sportul. Miscarea Roxana=toti banii si cartea.Nu ma rabda sufletul sa nu adaug si Tatal Nostru inainte de culcare. fulgi de griu porumb=nu, mamaliga =da, fasole uscata =da vezi ce necazuri aduce dar are proteina vegetala si fasolea numai din piata nu din maroc.Eu am slabit peste 5 kg/luna asa si nu am crapat.Ps ff putina sare ca ac apa in organism,cartofi =da fierti, copti, salata orientala dar numai ii arati uleiul si acela de masline.

1 răspuns:
| PisicMic19 a răspuns:

Ps dupa ora 18 =castronul cu salata de varza cu ce verdeturi vrei in ea stiu ca este riioasa la gust pui cirligul de nas si o dai pe git cu lingura. Varza tocata nu pe razatoare