E simplu.
Mănâncă la fiecare masă, jumătate din cantitatea de mâncare pe care erai obișnuit să o mănânci de obicei.
Și eu prin clasa a 12-a ajunsesem la 95 de Kg și așa am slăbit. Chiar îmi intrase în obicei să mănânc mai puțin și nu mă mai puteam opri din slăbit. Ajunsesem pe la 74 kg ceea ce pentru mine e cam puțin că am 1, 86 m.
Alex baga carne cat mai mult in tine,evita dulciurile, cand consumi fast food consumi doar carnea, patiseria interzisa, cofetaria interzisa, fructele cu mult lichid gen portocale
eu merg asa
am nevoie de 2000 de calori pe zi, consum 1200 de calori si ma plimb o ora ca sa ajunga la 2000 sigur, 600 de calori carne -piept de pui,mici,gratar, alune, caju, seminte, 300 de calori carbo consum mere,fac compot din ele,mai un iaurt, mai un macrou, mai un avocado, grija la calori, un mic are 250 de calori, chiar daca depasesti 1200 dar sa fie din proteine
Eu consum putina carne, in general painea e baza, branza tartinabila Hochland Classic, aia topita, sos dar nu din ala dulce, fructe, caise, piersici, pepene, o supa, o mancare gatita.
Pe langa cand in unele zile mananc dulciuri chiar si 6 croissante odata de 80 g 7 Day cu ciocolata si cocos, sau 8 clatite cu mere umplute, uneori 7 ciocolate Bounty duble adica cam 410 g.
Dar ma mentin in 2300 Kcal/zi media.
Exactă atâta aveam și eu anul trecut eram obez. Și tot ce am făcut a fost sa merg la muncă nu am ținut dietă sau altceva am muncit și atâta de la 8 până la 8 în fiecare care zi și duminica mergeam la ciubuc cu băieți și mai făceam și acolo muncă și de dădea în ziua aia duminica bani. Ma jur pe Dumnezeu ca este Adevărată totul și eu tot la fel eram ca tine frate. Da trebuie sa faci mult efort și sa nu mănânci dulciuri eu am mai tăita din ele și sucuri multe la fel cips nu mai mănâncă deloc frate alea sunt cele mai groaznice seara nu mănâncă târziu îți țin pumnii frate ai grija de tine.