anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 11-12 ani si trebuie sa slabesc stiti vreo cura de slabire buna as vrea sa slabesc 4-5 kilograme.Mulstumesc

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

11 sau 12 ani? Daca nu imi zici exact nu pot sa te ajutshame on you
tongue

| mami a răspuns:

Multa miscare in aer liber, fara dulciuri si mai putina paine
multe legume dar fierte sau gatite pe gratar, fa o cura de varza (in tot felul gatita)

| thegreatgatsby a răspuns:

Esti in crestere!
Nu-ti trebuie tie cure de slabire
Tot ce trebuie sa faci e sport si sa mananci multe fructe si legumewinking
o sa-mi multumesti dupa aceea rolling on the floor

xoxo

| alma a răspuns:

Cine a zis ca trebuie sa slabesti?, esti inca un copil, esti in crestere continua, incearca sa mananci la ore fixe, o dieta care sa cuprinda mai multe fructe, legume, peste si mai putine dulciuri. Inca nu esti la varsta la care sa poti tine o cura de slabire asa fara un sfat de la medic. Noapte buna

| alinaandrei a răspuns:

Fa sport in primul rand.curele de slabire nu sunt indicate nici la persoanel adulte dar la copii. zii lui mami tau sa ti faca gratare salate mananca multe fructe dar nu dupa masa si incearca sa mananci paine prajita si nu manca dupa ora 7. fa sport si mananca sanatos fara prajeli si fara prea multa sare caci mentine apa in organism.vei slabi natural nu brusc si nu te vei mai ingrasa atat de tare

| Andreeagen a răspuns:

Esti in perioada de crestere si sa slabesti automat nu iti mai face atatea griji.insa ceea ce poti face acum e sa nu mananci pre amulte dulciuri pentru ca asa km spuneam esti in perioada de cresteretongue

| alexandra14 a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa slabesti...esti prea mica pentru asa ceva.organismul tau este inca in crestere...nu-ti fa griji pentru greutatea ta...si eu am trecut prin asta dar cand am crescut m-am schimbat mult ...pa,pa

| madie a răspuns:

Ce inaltime si greutate ai? Incearca sa nu faci prostia asta de pe acum pentru ca esti abia la inceput, organismul e in formare iar o astfel de "dieta" cu siguranta nu iti poate fi benefica. Ajungi de la boli digestive pana la dereglari hormonale.Alege mai degraba sa faci un sport pentru ca e singura distractie care nici nu costa, e sanatoasa si face placere! Invata sa ai incredere in tine si uita de complexele astea de la o varsta asa frageda. E cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, chiar daca e posibil sa il treci cu vederea.Ai grija de tine!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa fac...sadam citit parerile, si asta cred si eu. acum e vara si sunt mai activa, dar tot ma ingras. nu stiu ce sa mai fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ar trebui sa tii o cura de slabire de la varsta asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 12 ani si sunt cam grasa si as vrea sa slabesc

| magpic a răspuns:

Consuma multe lamai, carne fiarta, salate cu putin ulei.Mananca des si putin.