Multa miscare in aer liber, fara dulciuri si mai putina paine
multe legume dar fierte sau gatite pe gratar, fa o cura de varza (in tot felul gatita)
Esti in crestere!
Nu-ti trebuie tie cure de slabire
Tot ce trebuie sa faci e sport si sa mananci multe fructe si legume
o sa-mi multumesti dupa aceea
xoxo
Cine a zis ca trebuie sa slabesti?, esti inca un copil, esti in crestere continua, incearca sa mananci la ore fixe, o dieta care sa cuprinda mai multe fructe, legume, peste si mai putine dulciuri. Inca nu esti la varsta la care sa poti tine o cura de slabire asa fara un sfat de la medic. Noapte buna
Fa sport in primul rand.curele de slabire nu sunt indicate nici la persoanel adulte dar la copii. zii lui mami tau sa ti faca gratare salate mananca multe fructe dar nu dupa masa si incearca sa mananci paine prajita si nu manca dupa ora 7. fa sport si mananca sanatos fara prajeli si fara prea multa sare caci mentine apa in organism.vei slabi natural nu brusc si nu te vei mai ingrasa atat de tare
Esti in perioada de crestere si sa slabesti automat nu iti mai face atatea griji.insa ceea ce poti face acum e sa nu mananci pre amulte dulciuri pentru ca asa km spuneam esti in perioada de crestere
Eu cred ca nu trebuie sa slabesti...esti prea mica pentru asa ceva.organismul tau este inca in crestere...nu-ti fa griji pentru greutatea ta...si eu am trecut prin asta dar cand am crescut m-am schimbat mult ...pa,pa
Ce inaltime si greutate ai? Incearca sa nu faci prostia asta de pe acum pentru ca esti abia la inceput, organismul e in formare iar o astfel de "dieta" cu siguranta nu iti poate fi benefica. Ajungi de la boli digestive pana la dereglari hormonale.Alege mai degraba sa faci un sport pentru ca e singura distractie care nici nu costa, e sanatoasa si face placere! Invata sa ai incredere in tine si uita de complexele astea de la o varsta asa frageda. E cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, chiar daca e posibil sa il treci cu vederea.Ai grija de tine!
amalia_9143 întreabă:
anonim_4396 întreabă: