Pai eu am unul. da este corpul tau si eu am 12 ani si stiu exact cum e. Ii poti spune mamei tale ca ai mai crescut si te simti rusinata sau nu stiu exact cum sa zic si nu neaparat ca ca celelalte fete sau epilat etc si tu nu. ei bine nu prea am multe de zis incearca sa vezi si ce spun ceilalti... sper ca o s-o reusesti sa o convingi(sa-mi trimiti si mie un mesaj terog cu ce s-a intamplat si poate mai vorbim)a da si ii poti spune ca multe mame le lasa pe fetele lor sa se epileze sau sa iti faci sparncenele...mult noroc
pf... cati ani ai? Daca ai pana in 10 ani e normal sa nu te lase deoarece cand te faci pe picioare parul o sa iti creasca mai mult si mai repede din ce in ce
Problema cu sprancenele n-ar trebuie sa te preocupe... doar daca le ai prea stufoase. Sa stii ca nu trebuie sa faci neaparat ce fac si fetele celelalte
Nu stiu parerea mea este ca maicata stie mai bine ce zice
Ai 12 ani. Aşteaptă încă un an doi şi te va înţelege. Dacă copilul meu mi-ar spune aşa ceva nici eu nu i-aş permite. 12 ani e prea devreme. Şi crede-mă că nimeni nu a murit pentru că nu s-a epilat sau pentru că nu s-a pensat. Vei trăi şi cu asta! Baftă!
Bună.
Ești prea mică pentru epilat de la 12 ani inclusiv pentru pensat (mâine, poimâine îți mai cresc din pretenții și vrei să mergi și în cluburi de noapte și atunci o dai naibi de școală!). Nu ai treabă cu fetele din școală, trebuie să-ți asculți mama care știe ce vrea. După 14-15 ani poți face mici retușuri ale sprâncenelor iar epilatul să fie cu ceară, nu lamă care îndesește.
Respecte pentru mama ta.
Pa, pa.
Parerea mea este sa nu te strici, poate ca epilatu ar fi bine sa te lase ca na eji fata si mai porti o fusta mai una alta dar ca pensatu nici eu nas fi de akord pentru ca o sa-ti para rau mai tarziu; ei bine dc vrei as mult sa te pensezi nu iti face sprincenele subtiri, cele groase avantajeaza mult fizionomia fetei...
Ollyshor întreabă: