anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am 13 ani si am aparat dentar. Unele persoane ma resping pentru asta si nu stiu ce sa fac.Cum credeti ca pot face ca lumea sa nu ma respinga pentru ca am aparat dentar?

2 răspunsuri:
| mariaw a răspuns:

Si eu am purtat timp de 4 ani. Important e cum te accepti tu pe tine in aceasta postura. Daca te jenezi sau incerci sa ascunzi asta, ceilalti iti vor observa slabiciunea si vor profita de asta. Fa haz de necaz daca e nevoie, autoironizeaza-te, si cand vor vedea ca nu te mai ating comentariile lor rautacioase, isi vor indrepta atentia catre altcineva. Si-apoi crede-ma, vei avea o dantura de invidiat in curand

| kiwii a răspuns:

Eu cunosc multe persoane cu aparat dentar si nu au astfel de probleme.Probabil ca si pe tine te deranjeaza, fiindca daca ai avea destula incredere in tine si ai sti ca nu e nimic "nasol", nici pe alti nu i'ar deranja.Fii mai increzatoare. Daca incerci sa il ascunzi sau te inrosesti cand observi ca cineva tocmai a zarit ca ai aparat, atunci clar toata lumea va zice ca e ceva ciudat.
Obisnuieste'te tu cu ell, si nu il mai lua ca pe un defecthappy. Si atunci sigur iti va fi mai bine.