| danizz a întrebat:

Buna am 13 ani si as vrea si eu sa am un corp cat de cat sa arate bine nu am 46 kg si as vrea sa am abdomen cat de cat daca ma puteti ajuta

Răspuns Câştigător
| TrixLove a răspuns:

Fa multe abdomene, dar iale treptat. In seara sta faci 10-15 abdomene, maine 20-30, si cresti pana cedezi. O iei treptat, ca sa nu faci febra musculara. Si asa am facut si eu si mi-am dat seama ca daca faci abdomene de la 12-13-14 ani e ideal. big hug funda?

2 răspunsuri:
| spaikizz a răspuns:

Well, nu e suficient sa faci doar abdomene (no offence), dar sunt si acestea eficiente. Nu ai zis ce inaltime ai. Eu am 13 ani, 1.70 si variez intre 44-46 kg.

Eu fac asa: ma scol in fiecare dimineata la 7 si alerg, fac flotari, abdomene, genoflexiuni... exercitii. Apoi mai e si treaba cu alimentatia. Nu trebuie neaparat sa ti dieta, de fapt chiar nu trebuie. Dar sa nu mananci gras, prea multa ciocolata, sucuri acidulate. Asta in special pentru celulita, principala problema a fetelor (pff).

Fa asta timp de 1-2 lunii si vei vedea efectele. Mai este important si sa ai incredere in tine, ca vei reusi, sa vezi deja rezultatul la care vrei sa ajungi si sa ai o motivatie.

Mult succes!

| danizz explică:

Ms mult