| justme_2041 a întrebat:

Buna am 13 ani.si imi indrept parul nu chiar des.si mi sa tocit.il simt urat la mana. Ce sa fac...trebuie sa nu mai mil indrept...asta stiu. dar cum sa fac sa nu mai fie tocit:-|? sa imi tund din varfuri? big grinplss.

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Atata timp cat il vei indrepta mereu va fi tocit deoarece placa arde parul Pentru a nu mai fi tocit trebuie tuns si nu mai folosi placa pentru intins Dar de ce il intinzi? Daca asa ti l-a dat Dumnezeu eu cred ca esti fffffffffff frumoasa si cu parul ondulat Nu mai folosi toate prostiile si la varsta de 13 ani pentru ca vei ramane fara par in cap si tare o sa-ti mai para rau si nu vei mai avea ce face Este o varsta prea frageda sa folosesti asa ceva Te pup

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Multumesc iubirea mea esti frumoasa si cu parul ondulat

| BellsC a răspuns:

Si eu am patit asa dar am tuns varfurile si dupa ce imi fac baie la par...dau cu balsam si dupa ce il usuc putin dau si cu spray pentru ingrijire fara clatire.Acum numai am varfurile tocite, dar nici nu folosesc placa.:*incearca sa folosesti si o masca ceva si am auzit ca uleiul de masline e foarte bun pentru varfuri deteriorate iar cel de ricin pentru crestere rapida.:*eu una decat pe cel de ricin l-am incercat vara trecuta si era super bine.

| cristina_8819 a răspuns:

Da trebuie sa iei din varfuri si vezi ca sunt fel de fel de uleiuri p' la magazin, creme pentru par