| antoniananarcisa a întrebat:

Am 14 ani. Mi-a venit menstruatia in sept. 2014. De mai mult timp(1*2 ani) imi curge un lichid alb. Ce e drept imi masez vaginul si imi produc placere. Adica nu stiu daca e masturbare sau nu,dar nu introduc nimic in el. Anul acesta,aprox. De cateva luni,lichidul a devenit ff abundent. Nu pot spune ca miroase urat. Dar problema e ca curge fffff mult. Daca as purt lenjerie intima si pantaloni scurti,m-as uda tare. Am vb cu mama si mi-a spus ca e normal. Dar nu cred ca a inteles ca imi curge ff mult. I-am spus si a spus ca vb acasa,dar am fost pe stop, asa ca nu am mai vb.
E normal? Ce sa fac ca sa nu mia imi curga atat de mult?

2 răspunsuri:
| Fallintoyoureyes a răspuns:

Eu zic sa renunti la acea "placere", pentru ca nu acelea sunt adevaratele placeri ale vietii. Distreaza-te! Petrece timp cu prietenii! Mergi in drumetii! Lasa aceste "placeri"! Este posibil sa fie ceva normal..adica exista un lichid alb care curge uneori fetelor, dar este foarte posibil sa fie si o infectie ( Eu sper sa nu fie asa), sfatul meu este sa mai vorbesti cu mama ta, daca aceasta este prea ocupata macar cu o persoana adulta, spre exemplu matusa ta, bunica, sau cineva de incredere. In caz ca acestea nu au nicio explicatie pentru problema ta, roaga-le sa mergi la un ginecolog. happy Mult noroc!

| Hakuouki a răspuns (pentru Fallintoyoureyes):

Sunt de acord cu el. Bucura-te de copilarie, nu ti-o pierde cu chestii de genul, vei avea timp pentru ele. Mai incearca sa vorbesti cu mama ta.