| Anonim5321 a întrebat:

Am 14 ani si am sanii foarte mici! Exista vreo modalitate sa-mi creasca mai mult? Inca un lucru ese ca inca nu mi-a venit menstruatia, s-ar putea sa fie asa si din cauza aceasta? Deci va rog dati-mi un raspuns pentru ca nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru pe care îl poți face cu sânii ăia e să faci băieți să se uite la tine sau să te dai mare în fața colegelor.
Nici nu ai cu ce să te lauzi, e meritul naturii, nu al tău, eventual să ai norocul.
Concluzia e să încerci să ai alte preocupări și să lași concurența puerilă la o parte. Un băiat ce știe să aprecieze și să te respecte nu va râde de tine că ai sâni mici.
După menarha se schimbă lucrurile, dar nu cu mult, asta e gena ta. Nu te aștepta că o să îți crească de la D la A.
Tu fii mulțumită că ești sănătoasă.

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Doamne...
La ce va trebuie la toate fetitele de 14 ani sani? Mai ai foarte mult timp sa iti creasca si crede-ma o sa te saturi de ei pentru ca sunt o mare pacoste, sunt grei si te doare spatele de la ei, nu poti sta pe burta, nu poti face anumite chestii. Nu poti face nimic sa iti creasca acum, doar daca iti bagi silicoane.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Se pare ca organismul tau are o dezvoltare mai lenta, ceea ce nu inseamna ca e o problema.Nu fi nerabdatoare, lasa natura sa-si urmeze cursul.Consoleaza-te cu ideea ca florile care infloresc primele, se si ofilesc primele.

| Anonim5321 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Sunt sanse sa nu-mi mai creasca, sau sa-mi creasca dar putin si sa fie foarte mici? :X

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Anonim5321):

Da,sunt sanse foarte mari sa creasca normal.Nu te nelinisti.Atunci cand iti va veni ciclul, organismul tau va suferi multe transformari, printre care si imbunatatirea formelor.

| ferdin a răspuns:

In timp o sa-ti creasca si tie, trebuie sa ai rabdare.