Tu te-ai aruncat intr-o relatie, doar, doar sa nu ramai tu singura fara prieten ...si asa patesti!
1 ) Nu e o rusine sa fii singur/a
2 ) Daca vrei un,, iubit,, atunci alege-l cu inima ...si nu te mai grabi!
Deci,avand in vedere ca avem. aproximativ aceiasi varsta(peste14),pot spune ca e cam aiurea sa vorbesti despre "iubire" de la varsta asta.Crezi ca stii ce este? Cum se manifesta? Nu stii.Nici eu nu stiu,dar nici nu dau cu presupusul.
Eu zic sa nu te arunci ca proasta intr-o relatie,unde stii ca nu exista viitor,deoarece va fi multa plictiseala, si, cumva vei vrea sa te eliberezi.intelegi ce vreau sa spun.Nu inteleg de ce iti pasa de altii care "si-au gasit perechea"; cat timp te simti bine si fara, nu vad care e problema.Acum,nu o lua razna,astfel incat sa cauti in disperare un ciudat,doar de dragul de a avea prieten. Oarecum e placut sa ai pe cineva cu care sa ai ce discuta,sa impartii opinii despre tot,chiar si sentimente,dar vad ca tu te gandesti doar la partea fizica,si anume,in cazul de fata,vrei sa ai cu cine sa te saruti.E aiurea. Daca intr-adevar gasesti pe cineva potrivit,nu te opreste nimeni, insa nu te mai arunca in bratele primului fraier, doar de dragul de a nu mai fi singura.
Bafta.
Sunteţi aşa superficiali uneori, că nu pot să-mi dau seama cum vă suportaţi.
"un iubit pe care nu îl iubesc deloc " - atunci, scumpă fată, nu se mai numeşte "iubit". Spui aşa unei persoane pe care o iubeşti cu adevărat, nu cu care stai şi gata.
Şi la 14 ani nu văd de ce te strofoci să ai un prieten. O să găseşti băiatul potrivit, nu-i bai, lasă-i pe restul să facă ce au ei chef.
Şi aş zice că nu e normal să ai asemenea idei, dar în ziua de azi...
Voi chiar nu intelegeti ce am vrut eu sa spun in legatura cu asta.
Deci nu m-am aruncat intru-o relatie degeaba eu doar vreau sa am un ''iubit, prieten)... si sa nu ma mai simt singura.
Atunci e altceva.Starea de singurătate e naşpa,dar totuşi,dacă îţi faci un prieten pe care nu-l placi,ea nu o sa dispară.În situaţia asta,tot ce poţi face e să astepţi. Odată şi odată, o să vină "el". Știi faza: "Cand te aştepti mai puţin, atunci se întamplă."
Classiffied întreabă: