Uite, inainte de a raspunde la aceasta intrebare m-am uitat la profilul tau (pentru. a vedea cate fundite ai primit si de cand esti pe aici). Si am vaut ca esti pe TPU din 18 Feb 2010.
Asa ca nu o sa "te cert" pentru. aceasta intrebare, o sa iti spun asa:
Acest site ofera ajutor... e simplu la 14 ani trebuie sa intelegi : tu pui o intrebare, cineva iti raspunde...cineva pune o intrebare tu ii raspunzi (si poate chiar il ajuti)
Wow. iar matrimoniale ...mai aici lumea cauta ajutor.raspunsuri la probleme. da nu ne cautam gagici si gagicute...sunt site'uri speciale pentru asa cevadaca nu stii nici macar unul, intreaba.stiu altii
La Matrimoniale.ro sigur o sa ai succes cu astfel de texte, apropo:intrebarea ta nu este postata la trivia-amuzante, ceea ce ma ingrijoreaza-cica-. Crede-ma pe mine ca asta e a 3-a intrebare de genul asta la care raspund.TPU este un site unde utilizatorii se ajuta intre ei, cum crezi ca te-am putea ajuta cu un raspuns la intrebarea asta? nu-si are rostul. din cate vad eu nu exista o categorie Matrimoniale/Relatii; daca puneai si tu un emoticon pe acolo care rade, credeam si noi, in coltul cel mai intunecat al mintii noastre, ca este o sansa ca intrebarea ta sa fie una de amuzament. da' vad ca nu-i asa; doamne gagicutele sunt pe alte site-uri, alea alea, aici nu, este locul cel mai nepotrivit.Si inca ceva, din curiozitate as vrea sa vad cati stupizi imi acordati si cate gagicute iti baga id-ul in lista lor de messenger.Ciao.