In primul rand, trebuie sa incetezi sa iti mai rozi unghiile, ia 10 zile un preparat de calciu cu vitamina D. Mai poti sa-ti fortifici unghiile tinindu-le un sfert de ora in ulei de masline caldut, de 2-3 ori pe saptamana. Exista in comert o sumedenie de lacuri tratament pentru unghii care cu siguranta iti vor fi de folos.
Buuun... In primul rand trebuie sa ai vointa in a nu le mai roade [ stiu pentru ca am fost in situatie ]. Problema cu unghiile moi o poti rezolva cu putin inataritor, care, de altfel, da si un gust mult prea neplacut ca sa-ti mai vina pofta de ros. Chiar daca cresc greu, trebuie sa ai rabdare si sa le ingrijesti putin. Daca nu te descurci singura, poti ruga pe cineva sa te ajute [ pe mine m-a ajutat mama, o luna intreaga o data pe saptamana, era manichiurista mea ], pe o prietena, verisoara, sora etc. Indicat ar fi sa te duci [ asta daca iti permiti ] la maniciura, ca sa-ti dea forma initiala, o sa-ti fie mia usor sa o urmezi dupa aceea.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Multumesc pentru sfaturi sunt de folos...mary ca sa ma duc la manchiurista trebuie sa imi creasca unghiile dar odata ce imi cresc o sa ma duc mai e pana atunci oricum multumesc pentru sfaturi, va mai astept cu sfaturi in caz ca mai descoperitzi ceva nou multumesc aaa, la intrebare era "imi doresc sa am unghiile mari" emotiile :X
Roxannaa17 întreabă: