| babyphat a întrebat:

Am 14 ani sunt din Bucuresti si de vreo 3luni sunt cu un baiat pe mess locuim la 400 km distanta, nu ne-am intalnit niciodata dar tin foarte mult la el sunt 2 ani diferenta de varsta intre noi. Vorbim la telefon... La vara urmeaza sa ne intalnim la munte cand eu merg cu scoala si el cu 2 prietenii. Ce sa fac?big grin

2 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

In primul rand asta nu e o relatie, pana cand nu va vedeti.
Ai 14 ani, ai destul timp. Pana la vara mai este, se pot intampla atatea si tu vrei sa stii de pe acum ce sa faci atunci sau acum?
Puteti sa vorbiti in continuare pe mess, dar nu iti fa iluzii in ceea ce il priveste, pentru ca nu stii nimic despre el. Daca o sa va vedeti sau nu la vara, o sa stii atunci. Nu iti face planuri de pe acum cu ce o sa faci atunci.
Nu e nimic rau in faptul ca vorbiti pe mess, la telefon, etc. Dar e altceva atunci cand vezi persoana fata-n fata, ii vezi reactiile, orice miscare, gesturile, cum se comporta, etc.
Tot ce pot sa iti spun, este sa incerci sa nu pui suflet in ceva virtual, ca sa nu fii dezamagita atunci cand o sa il vezi.
Atunci cand o sa va vedeti o sa stii si ce sa faci mai departe!
Iti vorbesc din propria experienta. (am trecut prin asa ceva).
Numai bine, si ai grija!

| deea_1980 a răspuns:

Alisa, are dreptate.Nu este o relatie, poate fi o simpla prietenie.De unde stii tu ca el este asa cum zice? Cand vorbesti pe messenger, esti altfel.Nu stii cum reactioneaza, cum se comporta. Ce sa faci? Sa iti faci prieteni de la scoala si sa nu mai visezi la iubiri pe mess.Nu te supara, am fost doar sincera.
Succes.
xoxo