Nici mie nu imi plac culorile tari gen portocaliu sau galben. Bleah! As zice sa incerci un albastru inchis, metalic. Culorile reci si inchise dau senzatia de spatiu mai mic.
Poate ti-ar placea sa pui in ferestre draperii lungi, inchise, poate de un visiniu intens, asa cum probabil ai vazut prin castele. Cred ca ar merge cu albastru, nu stiu. Daca ai putea sa gasesti de undeva un dulap asemanator cu o mica biblioteca sau doar un dulap cu multe rafturi destul de largi, ti-ai putea expune colectia de obiecte vechi. Ai putea da comanda de asemenea mobila. Cuferele le-as folosi pe post de pseudo-scaune sau noptiere. Patul trebuie neaparat sa fie un maro inchis(ca si dulapul), cu o cuvertura in visiniu si albastru, sa asortam cat mai mult atmosfera. Biroul, de asemenea, un strop de vechime, l-as pune in fata ferestrei, pacat ca electronicele ruineaza spiritul camerei. Pe pereti poti pune, pur si simplu rame, fara nicio fotografie sau ceva, mie mi se par f sic. Si poti dedica cateva colturi si picturii. Daca pui draperii destul de mari, efectul geamurilor mari va fi considerabil diminuat, avand in vedere ca le tragi cat vrei.
Vai! Eu deja imi imaginez camera!
PS: Astept raspuns.
LisaJulie întreabă: