| Andrada227 a întrebat:

Buna,am 16 ani, sunt slaba si uraasc lactatele.
Mai am 6 luni pana fac 17 ani si inca nu am menstruatie,ce ar trebui sa fac?sad
Ma simt ciudat fiindca nu am pentru ca toate colegele mele au...sad
Am toate caracteristicile pubertatii,mai putin cea a cresterii saniilor, abia acum incep sa prinda *forma*
Sunt panicată!

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Trebuie să ai răbdare cu tine. Corpul tau se dezvolta in ritmul sau. Pretuieste-te pentru ce esti tu și nu te compara cu alti. Vei fi și tu ca ele.Mai bine să dovedești ceea ce esti tu ca persoana, nu în comparație cu alții. Prietenii adevărați sunt atrași de ceea ce esti, nu de cum arăți.

| Andrada227 explică (pentru danay72):

Ma simt mult mai bine, am prins mai mult curaj, iti multumesc.

10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Fiecare se dezvolta in ritmul lui si ar fi bine sa nu grabesti asta.Iar de ciclu menstrual mergi la un ginecolog.Ce inaltime ai? Da greutate?

| Andrada227 explică (pentru Freya1):

Vreo 50 de kilograme si 1.78sad

| Freya1 a răspuns (pentru Andrada227):

Da ar trebui sa ai un 60 65 sa fi dezvoltata cum trebuie

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Draga mea, te inteleg perfect ca esti ingrijorata dar trebuie sa fii pregatita sa afli adevarul, oricare ar fi el. Din pacate situatia ta nu este deloc normala, ar fi trebuit sa ai prima menstruatie inainte de 16 ani, asta ca un termen limita. Mergi la un medic ginecolog sa te consulte, cel mai probabil te va trimite la un medic endocrinolog pentru investigatii mai amanuntite. Oricum amanarea nu o sa iti faca bine la psihic, mai bine sa afli mai repede ce si cum.

| Andrada227 explică (pentru andreia67):

Multumesc de sfatsad

| Andrada227 explică:

Dau funda!

| Envy a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un control la ginecolog, trebuia sa ai menstruatie deja.

| Andrada227 explică (pentru Envy):

Cred ca ai dreptate...sad

| Andrada227 explică:

Tin sa mentionez, ca pe data de 1 august secretia mea vaginala s-a schimbat devenise rosie-maronie, a tinut vreo 4 zile.
Scuze pentru detalii, ce inseamna oare?sad