anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si m-am masturbat fara sa introduc degetul si nu m-a durut dar am avut acea senzatie cum ai face pe tine.Inseamna ca nu mai sunt virgina?

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca spui ca nu ai introdus nimic, esti virgina.

Shin
| Shin a răspuns:

Daca nu ti-ai introdus nimic, esti in continuare virgina (fizic). Psihic consider ca esti virgina pana cand o faci prima data cu o alta persoana de sex opuswinking Have fun happy
Shin

| Parintele a răspuns:

Cine stie, poate ai avut un orgasm. Dupa cum zici tu se pare ca esti virgina.

| Ben. a răspuns:

Daca te duci sa faci pipi continui sa fii virgina si n-o sa patezi cearceafurile.

| lifeForJesus a răspuns:

Esti virgina... stai linistita!

| antonemarian a răspuns:

Las fetele sa vorbeasca ca eu nu prea stiu. big grin. Dar o idee: de ce te masturbezi cand poti sa iti gasesti pe cineva sa faci o partida adevarata happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu stiu daca ti-ai spart himenul, dar in orice caz mai esti virgina

o fata e virgina pana la primul act sexual. contacteaza-ma pe id-ul irina_stici si mai vorbimwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Atâta timp cât nu ai introdus nimic în interior, ești în continuare virgină.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Site-ul asta se pot adresa si intrebari cu "nr" ascuns semenilor? Pentru ca nu se vede nici un stapan al intrebarii, sunt liber sa cred ca-i o gluma de prost gust. Ce-i drept, umeda si satisfacuta, da`, tot de prost gust ramane. tongue Sau, o fi intrebare test din partea administratorului acestui Site?, hm!, de 01 Aprilie? Fara suparare, cred ca si cei ce au raspuns cu seriozitate intrebarii mai sunt inca virgini, neuronal. tongue big grin Toti vor primi insa vot "Amuzant" din partea mea. laughing)