| sunny a întrebat:

Am 17 ani si prietenul meu are 18.Il iubesc mult de tot, el la fel.Ne intelegem tare bine si nu cred sa ne mai despartim. Dar este o problema:el vrea sa facem dragoste, zice ca nu mai poate, ca i se face rau.Suntem imprena de aproape un an.Nu stiu ce sa fac, mie teama. Ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu i se face rau, n-ai teama. Te santajeaza doar. Abstinenta la barbat nu face nici un rau si nici masturbarea. Asa ca partenerul tau vrea doar sa te forteze, nimic mai mult si si-a ales o metoda oarecum ocolitoare. Asta nu o face mai putin demna de dispret.
Daca nu esti pregatita, roaga-l sa te mai astepte. Spune-i ca te-ai informat, ca nu i se poate intampla nimic rau daca nu faceti sex, ca totul depinde de vointa lui. Daca libidoul ii este mai puternic decat dragostea pentru tine, te va parasi sau te va insela. Daca te iubeste cu adevarat, va ramane fara tine.
Daca ar fi asa cum zice el, toti barbatii carora li se naste un copil ar fi bolnavi de s-ar tine de garduri, fiindca inainte si mai ales dupa nastere e o perioada in care femeia nu are voie sa intretina relatii sexuale. Dar barbatii aia nu protesteaza deloc, tocmai fiindca isi iubesc partenerele si le vor binele.

7 răspunsuri:
| maria_5001 a răspuns:

Si mie mi-a zis ca ma iubeste si ca ma asteapta dar...sa razgandit intre timphee hee. Cand o sa-l vezi la pat din cauza ca i sa facut rau atunci ai putea face pasul asta.
Nu acum serios daca tu nu esti pregatita, si el te iubeste nu pateste nimic daca asteapta

| sorin a răspuns:

Tu zici ca nu v-a despartiti niciodata dar te-ai gandit ca daca nu faci dragoste cu el ar fi un motiv bun de despartire? Sa nu iei ca un indemn ce ti am zis dar esta e un motiv des intalnit la majoritatea despartirilor.Succes.

| JackieSue a răspuns:

Daca tine mortis la sex si nu-ti cere si parerea atunci nu te iubeste chiar asa mult cum zici tu.
Ti-e teama de ce anume? Esti virgina sau ce? Spune-i asta ca nu e bucurie mai mare sa stie ca e primulwinking.

| marsy a răspuns:

. Gindeste-te de 2 ori inainte de a actiona. pe urma sa nu regreti.

daca ai incredere in el. il iubesti. te iubeste. ti-a dovedit asta prin fapte. atunci nu-ti fie teama. ti-e teama sa nu te paraseasca dupa?
Fa ce-ti spune im=nima. love struck

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca tu consideri ca nu esti pregatita sa faci pasul asta nu-l face. Sau daca crezi ca nu e el acea persoana... nu o face. Ceea ce face el este santaj emotional. Nu are nici o problema. Daca nu-i oferi asta si te va insela... crezi ca te iubeste? Daca crede acum ca... daca tot s-a straduit atata trebuie sa mearga pana la capat (adica sa faceti sex), iar apoi iti da papucii. Nu o face daca nu esti pregatita si vezi ce face el... Daca te inseala sau te asteapta... Sau te ajuta sa ai incredere in el si sa vrei sa faci pasul acela. Daca nu o face... Poate ca nu te iubeste atat de mult cat ai vrea si nu merita asta... Alegerea iti apartine.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Stai linistita ca nu i se intampla nimic, incearca sa te santajeze. Daca te-ar iubi cu adevarat nu te-ar forta sa faci asa ceva.

| sunny explică:

Timp de un an sa stea cu mine numai pentru sex? stiu sigur ca nu ma inseala si a zis ca nici nu are de gind, dar vrea sal inteleg ca nu se simte bine. daca nu ma iubea si ma santaja de mult ma parasea