Buna! Nu am cunostinte in domeniu si nici psiholoaga nu sunt, dar din start iti spun sa mergi la un psiholog fie sa discuti cu mama ta despre problema asta, caci pare ceva f serios.
Incearca sa-ti accepti corpul asa cum este el, incearca sa iei un tratament naturist care din cate am inteles ajuta si la mentinerea greutatii (eu iau Spriulina si Coenzima Q10 si ma simt mereu fresh, iar corpul meu are vitaminele de care are nevoie). Incearca sa inlocuiesti mesele bogate cu niste fructe sau niste biscuiti digestivi si ocoleste pe cat posibil pastilele de slabit, ca o sa iti faca mai mult rau decat bine.
Un ajutor ar putea fi si un abonament la fitness cu un instructor personal care sa-ti cunoasca problema si sa te ajute recomandandu-ti niste exercitii. Poti merge la un nutritionist care mai mult ca sigur va sti ce sa-ti recomande, fie pastile naturale, fie o dieta anume, perfecta pentru tine.
Trebuie sa scapi de complexul asta ca inainte erai slaba iar acum te-ai ingrasat, constientizeaza ca ai abia 18 ani si toata viata inainte si poti scapa oricand de kg-le acelea in plus. Succes, pa pa!
Cel mai simplu mod in care sa slabesti fara sa te coste nici un leu, ar fi sa dai pe youtube si sa scrii ceva gen " aerobic ", " exercitii de slabit ", si te apuci sa faci si tu. E mega fain, adica te imbraci cum iti e tie mai comod, si faci exercitiile in casa.Eu am inceput sa fac exercitii de o saptamana. Aveam 53 de kile, si am ajuns la 49. Si stai sa vezi partea cea mai faina. Deci poti sa mananci absolut ce vrei, dar in cantitati mai putine. Mananca oricand iti e foame, dar putin. Faci in fiecare zi exercitiile alea, dupa mananci cat vrei dar mai putin, sa nu te saturi, si ai sa slabesti si o sa fie totul bine, crede-ma. Sper ca te-am ajutat. Asta e cea mai simpla metoda.
RAY întreabă: