| Vraluu a întrebat:

Buna! Am 19 ani si simt ca m-am schimbat total, dar in rau, fata de cand aveam 16 ani, nu mai sunt in stare sa ma exprim corect, nu stiu sa ma comport in societate, nici macar cu iubitul meu, orice fac, fac fara sa gandesc si de fiecare data iasa groaznic. M-am si angajat la primul meu job de curand (1 luna) si abia ma integrez cu persoanele de acolo, simt ca nu mai pot si ca ar trebui sa ma ascund sub o piatra.
Ceva sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
| 08Vi18 a răspuns:

Buna! Nu stiu situația în care ai fost sau esti, ce pot spune e ca în timpul anilor te mai schimbi si realizezi anumite lucruri, asa am fost si eu dar trebuie sa te ții in picioare, nu va fi mereu asa, încearcă sa găsești un hobby sau ce te face sa zâmbești, poate sa cunoști daca vrei prieteni si prietene, trebuie sa ai timp pentru tine sa te ocupi de tine si de sentimentele tale. Poti face asta, doar sa vrei, nimeni nu se va gândi ce a fost, numai tu, nu deranjează pe cineva, fiecare pe treaba lui cum s-ar zice. Va fi in regula

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai o lună la serviciu, asta înseamnă că îți faci treaba. Ce mai vrei să integrezi?

| Vraluu explică (pentru sadrian46):

Prin integrare ma refeream la comunicarea cu colegele mele de munca. Ele sunt un grupulet si de multe ori ma simt in plus.

| sadrian46 a răspuns (pentru Vraluu):

Am întâlnit asemenea situații. Nu este un capăt de lume.