| Ionutszu a întrebat:

Am 2 bandoneoane ( un fel de acordeoane mai mici) stiti cumva cu cine as putea vorbi asa incat sa imi spuna cat valoreaza?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Atunci singura solutie e sa incerci la un magazin cu instrumente muzicale... Sau macar sa mergi si sa intrebi daca au pe cineva care poate sa estimeze pretul unui intrument muzical mai vechi. Sau poti sa le faci niste poze si sa le pui pe ceva site-uri de specialitate, eventual straine... Si sa intrebi cam ce pret au.

2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Le cauti pe net daca stii firma si modelel. Sau mergi la un expert: la un magazin de instrumente muzicale, dar e foarte posibil ca nici el sa nu stie.

| Ionutszu explică (pentru CuriousStuff):

Pe net am gasit unul identic cu unul din cele 2, e o varianta din 88' si e ca nou, dar al meu este mult mai vechi ( manerele la cel de pe net erau din piele ale mele sunt din carpa ca cea a sacilor de cartofi, este mult mai vechi iar cel de pe net era 1370 $. )

| CuriousStuff a răspuns (pentru Ionutszu):

Atunci singura solutie e sa incerci la un magazin cu instrumente muzicale... Sau macar sa mergi si sa intrebi daca au pe cineva care poate sa estimeze pretul unui intrument muzical mai vechi. Sau poti sa le faci niste poze si sa le pui pe ceva site-uri de specialitate, eventual straine... Si sa intrebi cam ce pret au.