Parerea mea ca pe primul plan intr-o relatie nu trebuie sa existe gelozia pentru ca ea distruge tot inca ceva vreau sa subliniez si eu am trecut prin multe altfel de situatii la care nici nu vreau sa ma mai gandesc.Ca sa treci peste un astfel de moment trebuie sa faci tot timpul ceea ce crezi tu ca este cel mai bine.Ai incredere in tine si fa exact ce-ti spune inima. Fereste-te de gelozie pentru ca distruge relatii, rupe inimii si poate duce si mai departe...Cauta tot timpul langa tine pe cineva care sa te inteleaga si cu rele si cu bune sa discutati foarte mult pentru a nu se ajunge in alta parte si daca intr-adevar reusesti lucrul aceasta atunci iti garantez ca relatia va merge foarte bine. Sper sa te ajute ce ti-am zis si ai grija de tine pentru ca ai toata viata inainte sa-ti gasesti pe cineva care te merita si sa te iubeasca pentru ceea ce esti si cu rele si cu bune!
Deduc, din lunga ta poveste, ca ai constiinta incarcata, ti se pare ca l-ai inselat, insa eu zic ca nu ar trebui sa te simti asa, atata timp cat nu te mai intalneai cu "C". Ce poti face? Sa te duci la "C" si daca esti sincera, ii poti spune ceea ce te macina.Nu stiu care va fi reactia lui, insa trebuie sa fi puternica.Bafta!
Buna!
Daca C. este invidios, asta nu e un defect, deoarece fiecare barbat si femeie, cand au pe cineva, le e frica sa nu-l piarda! Eu spun sa vorbesti cu D. prima data si sa ii spui ca a fost frumos cu el cat a durat, dar ti-ai dat seama ca nu-l poti uita pe C! Ai petrecut muulti ani cu C. si nu pot si uitati si de geaba! Dar ai grija sa nu-i spuna D. ca ai facut... de 2x! Atunci poti pierde pe amandoi!
Nu e ceva grav, ca ai facut, dar daca afla C. O SA SE SIMTA FOLOSIT, o sa fie dezamagit, deoarece el credea in tine!
Eu cred ca ar trebui sa pui aceasta problema la categoriaragoste si sex!
Ar fi bine sa ii spui si parintilor, deoarece ei nu au cum sa fie suparati pe tine, deoarece esti adulta, DEJA! Ei te pot fatui, poate mai bine decat noi! Daca crezi ca au spus ceva bun, imbratisaza-i cu multa dragoaste, spunandu-le ca vei apela mereu la sfaturile lor de parinti!
Pe mine m-a facut sa lacrimez deoarece nu multi baieti sunt chiar asa de intresati de aceasta relatie, SI MEREU alaturi de tine! El este alesul! Grabeste-te pana nu e prea tarziu!
Succes!
Buna!
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si stiu cum te simti. In mare parte m-am regasit in povestea ta. Si eu ar fi trebuit sa ma casatoresc cu C(e coincidenta) dar ne-am despartit pentru ca era el foarte gelos si a insinuat ca l-as insela cu cel mai bun prieten al meu... a fost dureros asa ca m-am cuplat si eu cu cel mai bun prieten al meu. ce a urmat iti poti imagina si singura. Am facut si eu lucruri pe care le regret, regret ca m-am cam grabit...acum sa-ti raspund tie la intrebare; stiu ca iti este foarte greu, dar sa stii ca nu ai facut nici o greseala capitala! Eu sper sa treci peste asta si sa te impaci cu C!
Numai bine si stai linistita nu ai facut o greseala pentru care sa fi condamnata!
Am parcurs, sincer, numai inceputul pentru simplu motiv ca timpul romanelor si a tratatelor de istorie si filozofie mi-a expirat. Dar sa raspund; Intr-o relatie, cind s-a ajuns la motive sau a cauta de a iesi din "anumite"culpe inseamna ca totul e pierdut si nu se mai poate chema relatie.Salutare.
Nasol daca dupa ce ai facut-o cu altul ti-ai dat seama ca il iubesti pe C. eu ca baiat oricat de mult as iubi o fata nu as ierta-o daca m-ar insela. imi pare rau sa iti zic asta... te inteleg si pe tine dar ai piedut sansa sa fi doar a lui toata viata... niciodata nu vei mai fi doar a lui. ai mai fost si a altcuiva.
Va multumesc pentru raspunsuri.Pt mine este foarte important.Acum am nevoie de liniste sa pot lua o decizie.De data asta sper ca va fi cea corecta.Revin pentru a da funditelle:* Va multumesc