| lifeistough a întrebat:

Am 21 de ani (22 implinesc in iunie) si beneficiez de pensie de urmas (aprox. 1900 RON ) deci voi mai beneficia de pensie 4 ani si ceva, si ma gandeam sa economisesc in fiecare luna 1000-1200 ron intr-un cont de economii pentru a dispune de ei la 26 de ani si a da avans la o casa (locuiesc cu parintii momentan) deci intrebarea mea este sa strang acesti bani sau sa ma bucur de ei cat ii mai am?! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu trebuie sa iti spuna nimeni ce sa faci cu banii tai! Eu te sfatuiesc totusi sa te bucuri de ei, dar si sa faci unele economii ca nu stricawinking

3 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dacă te descurci cu mai puţini ai putea să îi pui pe ceilalţi într-un cont de economii să îi poţi folosi când ai nevoie. Poţi să-ţi faci depozit pe 1 lună sau 45 de zile şi în cazul în care ai nevoie nu aştepţi aşa mult când vrei să îi foloseşti ca să nu pierzi dobânda.

| Dj Boalca a răspuns:

Este foarte bine, stai de vorba cu cineva priceput

| rodionmax a răspuns:

Eu am stat de vorba cu un tip de la ING care m-a sfatuit ce sa fac cu banii. Poti sa incepi de pe acum sa iti faci un plan financiar si la 50- 55 de ani sa iesi deja la pensie. Cu cat incepi de mai tanar cu atat este mai bine. Daca vrei iti dau numarul lui de telefon si ii ceri un sfat, e super amabil si foarte smecher. Poti sa ii pui o intrebare aici... cred. Eu aici l-am gasit. Bafta!: http://www.oferteasigurari.info/......urari.html