Parinti care nu te sprijina in viata, ii poti numi straini sau vecini ingamfati, au curaj sa-ti zica sa te tii de liceu neavand bani, pare tras din comedia aia cu garcea sau leana si costel )) se poarta ca ei. In caz ca nu te descurci cu facultatea muncesti, daca muncesti si mergi la facultate va fi mai greu, oboseala mai mare, stres adunat. Merge un servici cu norma redusa 4h pe zi mcdonalds sau prin mall intrebi cine are nevoie de part time.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Din păcate din cu norma redusa nu mă încadrez cu programul de la facultate. Am aproape zilnic de dimineața până seara ( am și modulul pedagogic suplimentar). Am lucrat, după cum am spus, o perioadă, dar nu merge. Chiar și 4 ore de merg. Având în vedere că nu am progrma regulat, iar pauzele dintre cursuri nu cumulează 4 ore,sa pot s ajung și la lucru. Deci singura soluție e sa îngheț anul. Că am tot incercat să găsesc alte alternative,sa meargă ambele deodată,dar, după cum ai spus și tu, e greu, și un stres destul de mare. Daca îmi îngheț anul, mă voi angaja full time, nu part time, și până la urmă tot o scot la capăt. Mulțumesc încă o dată pentru ajutor.
Din păcate nu se poate. E o facultate grea, dar frumoasă, care durează 6 ani ca medicina. Nu exista posibilitatea fara frecventa, întrucât ea că domeniu îți mănâncă cam tot timpul. Și pe pagina facultății este specificat este specificat, din motive evidente. Nu e o facultate ușoară, necesită mult studiu, și multă practica.
MadaAwwr întreabă: