| Kisssssss a întrebat:

Buna am 7 ani. Ce ati alege dintre bicicleta sau telefon? FUNDA puppy dog eyes

13 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Eu unul as alege bicicleta.
Telefonul il poti avea cand vei fi mai mare, si crede-ma, ca nu e mare pierdere, eu deja m-am plictisit de atatea telefoane, si singurul lucru pentru care-l mai tin este pentru ca mai am nevoie uneori sa sun pe cineva, un prieten, pe mama etcwinking
Deci, eu la 7 ani as alege bicicletawinking

| Silvya18 a răspuns:

La 7 ani as alege bicicleta si tie iti sfatuesc tot aceasta alegere sa faci :*

| rutanklan a răspuns:

Bicicleta!

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Bicicleta.

| Kyrie a răspuns:

Bicicleta, normal!
Telefoanele sunt scumpe si nu impresionezi pe nimeni, mai ales la 7 ani

| BellaKiოNana a răspuns:

La virsta ta as alege bicikleta..pentru telefon ai sa ai alta virsta.happy

| Darcos a răspuns:

La 7 ani trebuie sa alegi BICICLETA!
Inveti sa manevrezi bicicleta si asa o sa fie bine in viata(Unii oameni se fac de ras ca nu stiu sa "conduca" o bicicleta)
Telefonul nu ai nevoie decat de la 11 ani in sus(Mai la greu 11)

| Diiiaaღ a răspuns:

Bicicletawinking

| ililililililililililililililililili a răspuns:

Eu zic telefonul cu bicicleta poate nu esti indeajuns de priceputa sa o manevrezi iar cu telefonul mai vorbesti cu prietenii tai va intalniti in parc undeva sau cand ai o urgenta ii suni Funda puppy dog eyes

| Stefan1219 a răspuns:

Depinde daca stai la oras eu aleg telefonul pentru ca e mai util dar daca stai la sat bicicletahappy

| xDSmille a răspuns:

Telefon

| mihailovna a răspuns:

Eu as alege o bicicleta, caci telefon o sa ai timp toata viata inainte sa-ti cumperi... dar sa mai fii putin copil nu o poti tot timpul, asa ca bucura-te cit inca poti de copilarie si alege bicicleta
happy

| Raul321 a răspuns:

Depinde ce fel de telefon, dacă ar fi iphone 4S(dar e foarte scump) eu aş alege telefonul, dar dacă e unul vechi nu merită, atunci aş alege bicicleta, pentru că dacă trebuie să mergi undeva(cam 2-3 km) atunci îţi trebuie bicicleta, eu aleg bicicleta, pentru că e mai folositoare ca telefonul.
Fundă? happy

Întrebări similare