| spaikizz a întrebat:

Am 7 intrebari pentru voi.
1. Ce mai faceti, cum va mai e viata?
2. Please, am mai pus odata intrebarea asta, dati-mi si mie adrese de magazine sau saloane unde imi pot achizitiona sau pune extensii de par DIN PITESTI!
3.Stiti site-uri de unde sa pot descarca filme GRATIS? Daca da, care?
4. Ce site-uri de moda, tunsori, accesori, haine, pantofi, sanatate, cosmetice s. a. pentru fete stiti? Si pentru barbati?
5.Credeti ca la 12 ani, verisoara mea e prea mica pentru a se epila pe picioare?
6. Dar, site-uri cu modele de tunsori pentru fata ovala stiti? Sau cu tot felul de cocuri, cozi si alte coafuri pe care sa le faci acasa?
7.Persoanele intre 12 si 14 ani pot sa imi dea un mesaj cu id-ul lor ca sa vorbim si sa devenim amice sau amici.
Pa! Mai vorbim! Sanatate!

4 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Aici e obiceiul să pui câte o singură întrebare legată de un subiect. În felul ăsta obţii răspunsuri mai multe şi mai detaliate. În al II-lea rând, există nişte reguli cu pivire la ce şi cum poţi întreba, intră la Întrebări frecvente şi citeşte-le, întrebările de genul "Ce faceţi?" sunt considerate irelevante, la fel şi cererile de id-uri, TPU nu e chat, nici site de socializare... Tu vrei prea multe lucruri deodată şi e posibil să nu primeşti ceea ce-ţi doreşti fiindcă mulţi vor considera că pentru o singură fundă nu merită să munceşti atât...

| roxy_2350 a răspuns:

In legatura cu filmele. uite aici messu` meu si iti dau o invitatie pe un site [ rusuroxana2009]. sunt filme faine chiar iti recomand The secret garden, Flicka, Elina, 13Black si altele.

| collector a răspuns:

3. www.radiofly.ws dai la filme 2010 si sub imaginea filmului ai link de download.
5. Daca s-a maturizat mai repede nu e nimic iesit din comun.
7.Am 15 dar... Y! M:bodry_boxx13@yahoo.com

| andreea3216 a răspuns:

Cauta aici adrese de magazine: http://www.apari.ro