anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am aproape 15 ani...nu cu mult timp in urma le-am spus parintilor mei ca am un prieten, iar ei nu au fost de acord deoarece cred ca sunt prea mica .si ca acel baiat nu este de mine. Mi-au interzis pana sa si stau cu el, adica sa ramanem amici, dar noi am continuat se ne vedem pe ascun in scara blocului pentru ca locuim in acelasi bloc, iar usa mea este fata-n fata cu usa lui.il iubesc mult dar nu stiu daca el simte acelasi lucru pentru mine...am fost impreuna pentru prima oara cand eram eu in clasa a 6-a... dar ne-am despartit si ne-am impakt de multe ori. M-a facut foarte mult sa sufar(m-a inselat cu cea mai buna prietena de 2 ori, de cateva ori cu alte fete.noi eram impreuna si tinea poze cu fosta pe telefon etc), mi-a facut foarte multe chestii urate. dar eu l-am iertat de fiecare data...am vrt sa pun capat de cateva ori dar el a zis ca ma iubeste si...nu stiu ce sa fac.toata lumea imi spunse ca nu ma merita si ca nu ma iubeste.VA ROG SA-MI DATI UN SFAT...CHIAR NU STIU CE SA MAI FAC...(tineti cont de o chestie .il iubesc mult de tot)va pup

2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Eu te inteleg ca il iubesti, dar si tu trebuie sa simti acelasi lucru. Daca sentimentul nu e reciproc, vei suferi pentru ca la vasta ta iubesti din tot sufletul. E dragostea cea mai pura care nu merita calcata in picioare. Dar nu dispera, vei trece poate prin multe experiente din astea pana vei intalni adevarata dragoste.Totul este sa iti pastrezi demnitatea si puritatea sufletului!

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Eu cred ca a facut toate acele chestii ca sai dai papucii u ca sa un o faca el pentru ca el stie cal placi mult si nu vrea sa suferi dai odata papucii fiti doar amici si incearca sa-ti gasesti altul si decate ori te gandesti la el gandeste ce rautaciuni ti-a facutwinking