Mai treci nitel prin viata ca sa nu regreti acum decizia dar nici parintii tai nu ar da acordul pentru cununia civila si nu te poti marita.
Daca va iubiti puteti sa asteptati pana faci macar 18 ani nu? Logodna te ajuta cu ceva? Nu te poti iubi daca nu esti logodit? Este decizia voastra dar mi se pare fara rost sa te logodesti la o varsta asa de frageda, si fara niciun folos.
La 16 ani, logodnă? Tu ai înebunit?
Eşti încă doar o adolescentă, poate la 20 de ani, nu o să-ţi mai placă respectivul, şi atunci? Ce vei face?
Te cam, de fapt nu, sigur te grăbeşti în a lua o decizie pe care mai târziu poate o vei regreta.
Daca el ti-a propus asta inseamna ca are ganduri serioase, dar totusi ai o varsta frageda pentru asta si nu merita nici sa stirici relatia cu parintii deci ar fi bine sa va adunati la masa si sa povestitit cu parinti de pasul pe care vreti sa il faceti, si sa nu va revoltati la raspunsul primit...sunt parintii vostri si nu va vor raul :*
Buna,
Am avut multe relatii cu multe fete...
Au fost si relati pe care le vedeam fara sfarsit. as fi facut ori ce pentru acea persoana care s-a dovedit a fi de fapt total invers la ceea ce parea...
Parerea mea este ca ar trebui sa astepti cativa ani pana sa faci "pasul" asta...
Logoditi sau nu. voi tot impreuna sunteti, doar pentru ca veti fi "logoditi" nu se va schimba mare lucru intre voi 2 cred eu...
"REPET" Dupa cum am zis parerea mea este sa mai astepti cativa ani sis cu timpul vei sti sigur ce trebuie facut...Este doar un sfat tu decizi ce vrei sa faci cu adevarat. SUCCES! :*