| Lolila11 a întrebat:

Am auzit la Tv ca o sa fie un cutremur. Atunci, m-am gandit, va fi ziua ori seara. Nu vreau sa mor! Am doar 11 ani! Ce fac daca este noaptea? Scuze pentru categorie. Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cutremurul de care tu ai auzit, nu este nimic adevărat.
Se poate știi daca va fi cutremur cu maxim 5 -10secunde înainte de acesta, daca!
De obicei, in zona noastră un cutremur sub 5 grade, se simte foarte usor, uneori deloc.
Nu ai de ce sa îți faci griji.
Pentru cultura generala, sa știi ce aceste cutremure micuțe sunt chiar sanatoase Pământului.
Sunt șanse de moarte, atunci când un cutremur va depăși 7 grade.
Tu fa ti griji pentru altceva, nu ca mori din cauza unui cutremur.
Bafta happy

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cutremurele nu pot fi prevestite, nici cu ajutorul cele mai sofisticate aparate sau instalatii. De asemenea nici clarvazatorii, astrologii, ghicitoare adica toata liota de sarlatani nu o poate face. Nu te poti opune/sustrage de la ceea ce iti este inscris in destinul tau.Nu poti face absolut nimic in afara de a spera ca vei trai inca multi ani de acum incolo pana cand vei dispare asa cum ti-e scris in cartea vietii adica in codul tau genetic.

| CinevaNou a răspuns (pentru corbulalbrosu):

In codul tau genetic poate sa scrie ca o sa mori de la un cutremur?

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru CinevaNou, In codul genetic este inscrisa ereditatea mostenita de fiecare individ.Din pacate nu este inscris si gradul de cultura si educatie care cam lipseste multor utilizatori.

| Doub a răspuns:

Nimic. Ce sa faci?

| Alcyon a răspuns:

Nu te lua dupa tembeliziunile de cacao din Romania. Stai linistita, ca n-o sa patesti nimic. Daca stai intr-un bloc ok, nu intr-unul din alea cu bulina, n-ai de ce sa te temi.

Răspuns utilizator avertizat
| Neo12 a răspuns:

Depinde de câte grade o să fie. dacă o să fii obosită, seara o să dormi şi n-o să simti nimic. Au mai fost şi altele noaptea şi nu prea mulţi au simţit, deci nu-ţi face griji. Nu ai de ce să mori.

| Lolila11 explică:

Eu sunt din Ploiesti

| dia242 a răspuns:

Nu-ti fa griji, de obicei cutremurele dureaza putin.Eu eram o data treaza cand a avut loc un cutremur iar pana mi-am dat seama ca a fost cutremur acesta a si trecut.Nu trebuie sa intri in panica