Exact ca mien stai linistita aa a fost si cu mine la inceput iar cium baieti se uita ca disperatii la mine daca ai o prietena buna in clasa uiatte la alea si fate ca razi da nu lke zice nimic...nu le baga in seama ca tu chiar nu are rost sa iti pui mintea cu animale de alea... tu din cate vad esti mai desteapta. da`le pace si nu le baga in seama incearca sa iesi in evidenta cu lucruri bune si stai de vorba cu ele fata in fata sa vezi cum fac pe ele deoarece se inmoaie cand le spui adevarul uite ia ID-ul meu sa vb ca aiti spun eu stai linistita lady.andraa succes mult:*
Lasa-le in pace Nici nu merita baga-te in seama Cum a mai spus si @kidutza "Trateaza-le cu indiferenta!" Iti spun eu care e toata treaba. Tu esti noua si normal ca ei se cam dau smecheri(:/ stai linistita ca nu numai tu esti in situatia asta! Sunt multe alte persoane de genul asta. Lasa-i in pace! Cel mai destept cedeaza.
Incearca sa le rsingi sa nu le bagi in seama fa-ti prietei de la alte clas iesi afara fii comnicativa nu mai baga barfele in seama stiu cum e si eu ma consumam dar nu are rost.fii tare! sh trateazale cu indiferenta