| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a întrebat:

Am compus o povestioara si vreau sa va cer parerea daca va place fac altele ^^

Era o data un baiat de 8 ani care nu avea prieteni.El se juca singur mereu si numai pe parintii lui ii avea care il iubeau enorm de mult.

Intr-o zi el se juca singur in curte cu mingea. Dintr-o data a dat maingea mai tare si s-a afundat in fundul curtii.Baiatul s-a dus sa isi ia mingea dar cand a luat-o a vazut o fetita care statea in fata lui tot de 8 anisori frumoasa blonda si cu obraji imbujorati.I-a dat un pupic pe obraz.Si din ziua aceea au ramas prieteni pe viata.

Au trecut ani si ani si au hotarat sa se casatoreasca love struck Numai ca fata a aflat ca parintii ei vor sa se mute in Austria si nu a vrut sa il raneasca. A plecat fara sa ii spuna lasandu-i un bilet : " Imi pare rau ".

A plecat cu avionul dar s-a prabusit si fata a murit.Si din ziua aceea baiatul inca se mai joaca cu mingea si se duce in locul unde s-au intalnit prima oara cu speranta ca mult iubita lui prietena odata si odata se va intoarce sad

4 răspunsuri:
| товарищ a răspuns:

Am o dilema. Daca baiatul statea sigur toata ziua, de unde a mai rasarit si fata aceea? rolling on the floor)

| LordBolton a răspuns (pentru товарищ):

Din porumb happy

| товарищ a răspuns (pentru LordBolton):

Acolo era lucerna...

| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ explică (pentru товарищ):

Pai asta e si ideea. a aparut de nicaierihee hee pur si simplu a mers la el. chiar nu e logic?