| Ale_7215 a întrebat:

am cont pe TWITTER si am auzit sau am cititbig grin...ca se poate vorbi cu cineva si sa se vada prin web ...eu as vrea sa vorbesc cu cineva (Justin Bieberbig grin)dar nu stiu cum.Va rog sa ma ajutati:*

Răspuns Câştigător
| CiuxyM a răspuns:

poti sa pui: @justinbieber si ii scrii ce vrei. sau ii trimiti mesaj privat (direct message). nu-ti face sperante foarte mari ca el sa-ti si raspunda, pentru ca primeste foarte multe astfel de mesaje, dar e posibil totusi daca ii spui ceva interesant sa si raspunda. (sa nu uiti sa folosesti engleza) succes!

6 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Ba da in "America" laughing exista si Yahoo Mess dar nu il folosesc multi oameni, e mai bun la ei ichat sau skype sau aim tongue
Ca sa ii zici ceva trebuie sa pui @justinbieber in tweet, ca sa ii trimiti un mesaj privat trebuie ca el sa-ti dea follow si tu la fel.
Poti vorbi la web cu prietenii de pe Twitter pe tinychat.com si pe twitcam.com... Cu Justin nu prea poti sa "vorbesti " anul trecut obisnuia sa vina la web si l-am vazut de cateva ori dar not anymore sad iti poate da follow (si mie mi-a dat demult) si da tweeturi la fani, da replyuri, da direct messages (mai rar dar da laughing ) sper ca te-am ajutat. fundahappy

| thegreatgatsby a răspuns:

Apropo chestia cu http://www.formspring.me/JustinB167 de mai devreme (comentariul de mai sus) e un fake. Justin n-are formspring

| slam a răspuns:

Iti dau ID-ul lui daca vrei laughing

| BabalGam a răspuns:

Iti place justin bieber? :0 nu stiu ce ai gasit la elbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.formspring.me/JustinB167
ii poti pune ce intrebare vrei uh :)

| Ale_7215 explică:

Da imi place cum canta...nu are id...in America nu este Yahoo Messenger