poti sa pui: @justinbieber si ii scrii ce vrei. sau ii trimiti mesaj privat (direct message). nu-ti face sperante foarte mari ca el sa-ti si raspunda, pentru ca primeste foarte multe astfel de mesaje, dar e posibil totusi daca ii spui ceva interesant sa si raspunda. (sa nu uiti sa folosesti engleza) succes!
Ba da in "America" exista si Yahoo Mess dar nu il folosesc multi oameni, e mai bun la ei ichat sau skype sau aim
Ca sa ii zici ceva trebuie sa pui @justinbieber in tweet, ca sa ii trimiti un mesaj privat trebuie ca el sa-ti dea follow si tu la fel.
Poti vorbi la web cu prietenii de pe Twitter pe tinychat.com si pe twitcam.com... Cu Justin nu prea poti sa "vorbesti " anul trecut obisnuia sa vina la web si l-am vazut de cateva ori dar not anymore iti poate da follow (si mie mi-a dat demult) si da tweeturi la fani, da replyuri, da direct messages (mai rar dar da ) sper ca te-am ajutat. funda
Apropo chestia cu http://www.formspring.me/JustinB167 de mai devreme (comentariul de mai sus) e un fake. Justin n-are formspring
sergiu1234star întreabă: