| Coman_Alexandra_1996 a întrebat:

am dat si eu un mesaj unui baiat acum 2 saptamani si nu mi-a raspuns deloc, fapt ce nu se intampla pana acum, atunci cred ca cineva i-a sters numarul meu. Credeti ca o sa mai dea vreodata un semn?

2 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Mori dacă mai dai un mesaj?

| RainmakerX a răspuns:

Hei.

Au trecut deja 2 saptamani?
Imi pare rau sa-ti spun asta dar daca te place atunci nu te lasa asa timp de 2 saptamani...

Tu ai numarul lui si ii poti da mesaje din cate inteleg. Nu incerca sa te amagesti singura... Un baiat care ar tine la tine nu te-ar lasa asa. + Cine sa-i stearga numarul? Oricum iti stie numele - Coman Alexandra, nu-i asa? Stie orasul in care stai deci... poate da de tine daca si-ar dori asta cu adevarat.

Poate si-a gasit alta fata. Daca aveati o relatie la distanta atunci aceasta varianta este una destul de plauzibila.

Probabil ca o sa mai dea vreun semn daca ramane singur sau daca se plictiseste.

Cum o sa te comporti daca o sa mai dea vreun semn?
O sa-l ierti si gata, fara sa tii cont de cat de neserios a fost?
Baiatul profita de faptul ca nu sunteti in acelasi oras si ca nu poti sa vii la el, fapt pentru care nici nu se complica sa-ti dea explicatii. S-a jucat cu sentimentele tale si s-a plictisit *se poate sa se intoarca peste cateva saptamani cu o scuza penibila *.

Eu nu l-as ierta in locul tau. Nu exista asa ceva in ziua de azi - sa nu poti da de o anumita persoana daca stii destule lucruri despre ea.

Decizia iti apartine. Ai doar grija sa nu fie 2 -timer baiatu'.
Succes!