| KiwibibiIa a întrebat:

Am fost de curand cu o tipa la o manastire din Neamt unde cica este un preot clarvazator. Bineinteles ca nu am crezut. Ajungem noi acolo si asteptam pe o terasa afara sa intram la acel preot care era intr-un birou separat. Langa noi era o femeie cu o fata bolnava si trebuiau sa se duca la el, si femeia aia i-a spus fetei sa astepte ca sa intre separat. Intra prima femeie la preot si imediat dupa aceea striga preotul in gura mare de se auzea de la noi "Sa intre si fata". Deci chiar nu imi explic cum putea sa stie omul ala ce au vorbit femeile alea imediat inainte. Dupa asta a mai intrat o fata care a fost cu noi si bause multa cafea pe drum si i s-a facut rau. Si cand intra acolo i-a spus preotului sa ii faca o rugaciune sa se faca bine, in fine prostii din astea. Si el o intreaba " Dar ce ti-a trebuit sa bei atata cafea?". Iarasi stau si ma intreb de unde sa stie preotul ala ca fata aia a baut multa cafea? Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce nu te-ai dus să te "clarvadă" și pe tine ca să te convingi?

| Freya1 a răspuns:

E aiurea si vrajeala. Avea pe cineva printre voi care va auzea ce vorbiti

| Caro34 a răspuns:

Ce mult mi-ar pacea sa mai vada intrebarea asta si alti "destepti" de pe TpU! Da, sunt preoti clarvazatori, adica au un har aparte si care chiar se roaga pentru oameni. Poate tu nu crezi insa, dupa ce ai vazut, sunt sigura ca vei vedea unele lucruri altfel. Si sa stii ca nu-i magie sau fals ci chiar adevarat! In acele momente vezi anumite lucruri si pur si simplu le descrii, insa daca mai intrebi inca o data ce a vazut nu-ti mai poate descrie. Sunt flash-uri care iti apar si dispar si o energie placuta daca poti ajuta. Ar trebui sa mai vizitezi astfel de preoti fiindca sunt unii care iti si spun ce trebuie sa faci pentru problema ta sau se roaga cu tine o data si apoi esti ca si un alt om. Numai bine!