" Voi ce părere aveți! " Sincer? Ca esti prost rau. M-am tot abtinut pana acum la celelalte tampenii de intrebari pe care le-ai pus dar cu asta chiar ai intrecut limita prostiei acceptate pe TPU. Citeste naiba si tu ce aberatii si ce lucruri ai scris acolo. Cata politica cunosti tu? Ce ai vazut pe la TV, nu? Cum naiba va permiteti ma frate unii din voi sa aruncati asemenea vorbe mari cand sunteti ZERO barat pe domeniu?! Si ce naiba treaba ai tu cu America? Esti cetatean american sa te cipeze pe tine Elon Musk si sa te vanda la targ? De unde dracu scoateti ma frate inventiile astea? Le visati noaptea?
Neoficial, Musk este și acum președintele SUA.
Iar pentru neinformații care nu cred chestiile legate de cipuri, Musk este oficial singurul om care face experimente pe oameni cărora le implantează cipuri. Nu sunt sucurile cele care bagă cipuri în oameni cum afirma Georgescu, ci chiar susținătorul său Musk, face asta.
Eu cred că, raportat la faptul că ambele războaie mondiale au sfârșit cu înfrângerea dictatorilor, tot așa se va întâmpla din nou și toți dictatorii neoficiali cu tendințe fasciste și expansioniste vor eșua. Dar asta probabil după încă un război, care sper să fie doar unul civil.
O perspectivă mult mai sumbră ar fi un război mondial, care în momentul ăsta nu e chiar atât de imposibil, având în vedere că Rusia are pretenția ca toate țările ce au intrat în NATO după 1996 să iasă, inclusiv noi, ceea ce i-ar da mână liberă să ne atace.
Ieșirea din NATO e susținută de partidele Aur, Sos, Pot și Cg, deși uneori neagă asta, mai ales acum când partidele s-au opus legii care ne permite să doborâm dronele rusești care cad pe teritoriul țării. Dacă suveraniști precum Georgescu, Simion ar ajunge la putere, în secunda doi ne-ar scoate din NATO exact cum vor rușii în mod oficial. Dacă Rusia va atacă alte țări europene, chiar dacă nu ar mai fi în NATO, rezultatul ar fi tot un război mondial în cele din urmă, căci nici Polonia nu era în NATO când a fost invadată de Germania nazistă și nici celelalte țări pe care a continuat să le atace în al doilea război mondial.
America ne vinde deja rușilor, când Trump se autoproclamă rege, dar paradoxal îl consideră pe Zelensky dictator și nu pe Putin care stă la conducerea Rusiei oricâte mandate dorește și vrea să îi ofere acestuia întreaga Ucraină și probabil orice alte lucruri ar mai dori.
America, Rusia e cam același lucru în momentul ăsta, iar singura speranță pentru a rămâne în siguranță și în democrație, este Europa.
Până acum se spunea că există chip-uri în Cola, acum s-a găsit și cine le bagă? Toate prostiile de la televizor le credeți, pe bune, eu mă bucur că nu mă uit la așa ceva. Cât despre candidatura la președenție, de ce să nu candideze? Oricine are voie să candideze atâta vreme cât nu încalcă o lege fundamentală, cum a făcut Georgescu, care acum fuge din țară și stă cu bodyguarzi pe lângă el, ca să nu fie băgat la pușcărie. Poporul va hotărâ, dacă Musk va fi președinte după Trump.
Te uiți la prea multe filme.
Problema reală acum este schimbarea fundamentală care are loc la nivel mondial și unde ne situăm noi, ca țară și nație.
Glumește, nu va mai candida el, este deja miliardar și cunoscut in toată lumea
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Isabella883 întreabă: