| laura23 a întrebat:

Am luat de pe net Eset nod 32 antivirus.Stiti ca el este verde. Dar de fiecare data cand deschid calculatorul dupa cateva minute antivirusul se face portocaliu si imi scrie ceva de genu ca nu sun nu stiu ce uploanduri si sa dau clic pentru a mi se actualiza. Si dupa ce dau click mi se deschide o pagina de la microsoft si scrie ceva de get uploand... si asta mi se intampla de fiecare data cand deschid calculatorul. Am instalat din nou antivirusul si la fel. Ce sa fac? sau daca nu imi puteti recomanda voi vreun antivirus bun?

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Nod32 este un antivirus foarte bun. Chiar nu are rost să îl schimbi. Şi eu tot pe acesta îl am şi sunt foarte mulţumit de el. Problema este însă că el, la versiunile mai noi, ţine cont şi de actualizările pe care şi le face Windows, iar în cazul în care acesta nu are actualizările la zi, Nod-ul te avertizează de acest lucru, şi din acest motiv este portocalie iconiţa din taskbar de lângă ceas. Atâta timp cât actualizările lui de bază (ale Nod32-ului) sunt făcute la zi, este totul în regulă. Acest lucru îl poţi constata prin apariţia periodic a unui chenar dreptunghiular în colţul dreapta-jos al ecranului, în care scrie "Virus signature detabase has been succesfully updated to version 5276 (20100713)", de exemplu. Dacă problema ar fi la update, iconiţa aceea ar deveni roşie, dar în acest caz e totul ok. Şi la mine e tot portocalie deoarece i-am oprit sistemul de "Automatic Update", pentru că îmi consuma foarte multe resurse de sistem, şi nu avea rost să îl las activ.
În cazul unor probleme cu update-ul antivirus-ului, dă dublu click pe iconiţa aia portocalie, dai click pe "Update", click pe "Username and password setup", iar la Username scrii: EAV-31619600, iar la Password scrii: smdt6eejr7, apoi dai click pe OK şi ulterior pe "Update virus signature detabase".
Pentru mai multe Username-uri şi Password-uri, în caz că vei avea vreodată nevoie, le poţi lua de aici: http://www.densu-nod32-blogspot.com/
O seară frumoasă!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sai schimbi licenta