Nu mai judeca... nici mie nu imi place muzica aia, dar nu am probleme cu ea. Fiecare ascula ce vrea.
Linistea ai ascultat-o vreodata? Daca timp de 10 secunde canta o melodie, iar dupa 2 secunde este liniste, asculti ambele lucruri? Sau vezi doar muzica. Cand muzica se aude peste, poti sa te controlezi si sa iti mentii calmul. Si tu nu te obliga nimeni sa asculti ceva, poti sa iesi afara, poti sa pleci de acolo, nu esti legat
Din păcate, ei cântă (falsează)și când trebuie să înceapă ora
Păcat că nu mai e muzica aceea blană, cu trupele alea mișto, în special O-Zone
Da, așa este. Oricum mai există și muzică bună în ziua de astăzi, nu totul se limitează la "anonimii" români (trupele de copiii). Îi numesc anonimi, deoarece mai mult copiii asculta așa ceva.
Mda,ei nu știu ce e muzica adevărată, și asta mă calcă pe nervi
Înțeleg. Oricum știu și eu așa cam ce canta, dar nu m-am informat extraordinar, pentru că nu m-a interesat. Nu sunt vreun bătrân sau un închis la minte, dar numai mesaje bune nu exprimă. Majoritatea youtuberilor influențează negativ pe abonații lor și nu numai.
Adevărat,dacă zici ceva de youtuberii lor, ei vin să te înjură de mamă, de ferme, de câini, de Dumnezeu etc
Unde? Crezi că nu există un copil în școlile din România care să n-asculte 5gang?
Nu stiu ce o sa facageneratia asta cand vor creste.
Nu ai ce sa faci, doar sa cauti lucruri care ii enervează si pe ei ca sa vada cum este...astfel n-ai decat sa suporți?♀️.Cu cat vad ca nu iti place cu atât mai mult vor continua, o fac in ambiție.
Păi și bine mă, pe ei nu îi enervează nimic, iar dacă nu mă enervez, învăț și eu din versuri
Ge0rgika întreabă: