anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai pus intrebari legate de prietena mea cea mai buna si mai am o problemahee hee. Aseara ne plimbam prin oras si mi-a spus sa o luam prin alta parte. Cum era noapte am zis ca nu merg si s`a suparat. Inainte de asta i-am spus parerea mea cu privire la un baiat de care ii place ei, nu ma refer daca e frumos sau nu, ci la comportamentul lui.nu am jignit-o in vreun fel. Pana la urma daca ii sunt prietena pot sa-mi dau cu parerea nu? Am incercat sa o sun dar nu-mi raspunde la telefon. Acum am vazut pe FB ei ca a etichetat o alta fata la o poza unde am scris eu "BFF". Mi-am cerut scuze si toate astea daca am deranjat-o cu ceva. Dar nu stiu daca tine la mine si imi e prietena adevarataoh go on. Ce parere aveti? Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Din descrierea ta, pare genul de persoana careia ii place sa i se spuna numai ce vrea sa auda.Tu i-ai spus parerea ta despre acel baiat si ai dreptul oricand sa faci acest lucru, atata timp cat nu il jignesti.Sau presupun ca prietena ta vrea sa fii o lingusitoare?!
Se supara pentru un lucru de nimic iar faza cu Facebook-ul este doar ca sa te necajeasca si sa scoata in evidenta si mai mult faptul ca este suparata pe tine.
Ar trebui sa te gandesti inainte de ati cere scuze pentru ca nu mereu trebuie sa lasi de la tine sau sa faci un compromis pentru ca lucrurile sa mearga bine.Tu nu ai gresit cu nimic,nici la faza cu plimbatul si cu faptul ca ai vrut sa o iei pe alta parte,nici la faza cu tipul de care ii place.
Cel mai bine ar fi sa ii trimiti un SMS/un mesaj offline pe mess in care sa ii spui ca ai vrea sa discutati si sa lamuriti problema. Daca accepta sa vorbiti atunci este ok si, probabil va veti impaca. Daca nu, asa cum a zis si @PrăjituricăxD înseamnă că nici măcar nu-i pasă.

1 răspuns:
| Ralluca25 a răspuns:

Dacă s-a supărat doar dintr-atâta e clar că nu știe ce este aia prietenie. Las-o împace nu-ți mai cere scuze, n-o băga în seamă deloc. Dacă ține la tine vine și îți spune să vă împăcați dacă nu. înseamnă că nici măcar nu-i pasă.