| adelinak19 a întrebat:

am mare nevoie sfaturile voastre.sunt de cativa ani plecata in alta tara cu familia,am terminat scoala aici si dupa am inceput sa muncesc,toate bune si frumoase. Am cunoscut un baiat turc,mai precis, eram colegi de mult timp, dar am fost de acoord sa incepem o relatie.
Suntem impreuna de 1 an si jumatate in acest timp totul a inceput sa fie o drama. certuri de la bun inceput sa zicem mai precis imi face mult prea multe, nu pot spune ca am fost sfanta dar el le intrece pe toate.ne certam foarte mult,cu parintii din cuaza lui,mama mea imi spune mereu cand voi auzi de la tine "mama, gata! am terminat-o", tatal meu cu toate ca este musulman si nici nu pare are mentalitatea noastra si el imi interzice sa ma i.au cu musulani pentru ca spune cu gura lui ca sunt rai. certuri foarte multe cu prietenii lui, din cauza lui m-am certat cu toti, el face foarte multe faze horror.nu mai inteleg nimic. eu tin la el ca asa e si corect dupa o relatie de lunga durata, asa precizeaza si el dar multe sau rupt. daca as putea sa scriu ce s-a intamplat in relatia noastra, as putea scrie o carte.mi-ati fi de mare ajutor si sfatul vostru de asemenea.

1 răspuns:
| claudia6 a răspuns:

Adelinak daca tu il iubesti si vrei sa il aceepti asa nu mai baga in seama parerile nimanui, fii tu cu el si atat daca acesata relatie te face fericita si nu poti renunta la el, in schimb daca esti stresata si acesta relatie in loc sa te faca fericita asa cum meriti te face sa suferi pune punct si nu privi in urma chiar daca iti va fi greu la inceput timpul vindeca toate ranile si vei fii impacata cu tine ca ai luat o decizie corecta si ai pus capat suferintei din timp, de ce sa dureze? iar o persoana e cam greu sa isi schimbe caracterul.te pup si numai binehappy