| DianaDyi20 a întrebat:

Bună.
Am momente in care sunt optimistă,îmi spun că totul va fi bine că mă voi descurca de exemplu la un loc de muncă,mai apoi îmi vin gânduri precum:nu o să mă descurc,nu voi înțelege ce am de făcut și devin tristă.Sau îmi propun să accept tot ceea ce mi se întâmplă, pe moment am o stare de bine dar când întâmpin anumite situații mai dure, mă demoralizez și încep să mă întristez.

Și, mai e ceva.Cand trece cineva pe lângă mine sau stă, acel miros de parfum îmi dă o stare nașpa și anxietate uneori.Ori când ascult o melodie mă trec toate stările după ce se termină gata revin la loc.De exemplu dacă ascult o melodie care să mă motiveze pe moment mă ajută dar după numai.
E vb despre bipolaritate sau instabilitate emoțională?

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

La faza cu muzica e complet normal, toti patim, si eu patesc, nu am playlist-ul pe categorii sunt toate genurile la gramada, muzica ne poate influenta foarte mult starea de spirit deci poti trece de la trist la vesel printr-o simpla piesa.
La munca poate fi mai stresant pentru ca ne lovim de lucruri noi mereu dar nu imi pare ca ai cazut intr-o extrema, toti avem nesigurante si frici si nu vad nimic in neregula cu tine, sunt stari de care ne lovim noi toti, intr-o situatie mai dura clar nu stai cu zambetul pe buze laughing, ajuta sa nu stai incordata, lasa umerii relaxati si tine privirea sus, totul se invata si daca o mai dai in bara nu e capat de drum, se vede cand iti dai interesul si esti apreciata.

| StoicAnalysis a răspuns:

Instabilitate emotionala. Emotiile sunt greu de tinut in control. Mai ales cand nu ai experienta de viata. Cu timpul ai sa le intelegi mai bine si ai sa iei masuri pentru a le controla atunci cand simti ca scapa de sub control. Sportul ajuta mult in situatiile de genul. Insa daca te afli intr-o situatie sociala, recomand sa te concentrezi pe o respiratie profunda in timp ce iti strangi pumnul treptat, iar apoi sa-l detensionezi la fel de treptat. Asta intr-un interval de 2-3 minute.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Mai degraba instabilitate emotionala.