| anonima2405 a întrebat:

Am nevoie de ajutor pentru prietena mea... acum ceva timp un baiat i-a cerut poze intime cu ea si ea i-a dat. Problena ii ca acum, dupa ceva timp, o hartuieste si o ameninta ca daca nu ii trimite alte poze va trimite pozele tuturor prieteniilor ei. Va rog spuneti-mi cu ce as putea sa o ajut!

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Faceti o reclamatie la politie sau daca nu aveti incredere (si poate este mai bine) mergeti la un procuror. Amenintarea este caz penal.

| J0B0MAT a răspuns:

Sa faca reclamatie la politie si altadata sa nu mai trimita poze intime.

| T0T a răspuns:

Spune-i să îi mai dea.

| OldSoul a răspuns:

Ai putea sa mergi la politie si sa ii faci o plangere baiatului care te hartuieste.
Pstongueersonal nu cred povestea cu prietena, dar sfatul e acelasi indiferent cine e "victima".

| darrio2007 a răspuns:

Seamana a santaj. Tine de politie.Ameninta-l cu asta si daca totusi continua chiar ii poti face reclamatie.

| Anonimul26 a răspuns:

Santaj? Da
I-a cerut poze intime cu ea, i le-a dat, acum trebuie sa suporte consecintele, politia n-are ce sa-i faca din moment ce i le-a dat din propria initiativa.
Singura solutie pe care o vad ar fi sa le spuna parintilor de aceasta situatie si sa-i faca impreuna o vizita, te asigur ca el nu va mai avea curajul nici macar sa-i scrie si cand vor afla parintii lui de ce face deja. happy
Poate nu vrea ca parintii sa afle dar ori asta ori o va face vedeta pe net.Succes (y)

| anonima2405 explică:

ZuKest, ii vorba de o prietena. Eu nu as trimite poza intime la cineva. Infine, si eu la politie m-am gandit sa se adreseze, dar nu era de acord. apai treaba ei eu am incercat sa o ajut