Faceti o reclamatie la politie sau daca nu aveti incredere (si poate este mai bine) mergeti la un procuror. Amenintarea este caz penal.
Ai putea sa mergi la politie si sa ii faci o plangere baiatului care te hartuieste.
Psersonal nu cred povestea cu prietena, dar sfatul e acelasi indiferent cine e "victima".
Seamana a santaj. Tine de politie.Ameninta-l cu asta si daca totusi continua chiar ii poti face reclamatie.
Santaj? Da
I-a cerut poze intime cu ea, i le-a dat, acum trebuie sa suporte consecintele, politia n-are ce sa-i faca din moment ce i le-a dat din propria initiativa.
Singura solutie pe care o vad ar fi sa le spuna parintilor de aceasta situatie si sa-i faca impreuna o vizita, te asigur ca el nu va mai avea curajul nici macar sa-i scrie si cand vor afla parintii lui de ce face deja.
Poate nu vrea ca parintii sa afle dar ori asta ori o va face vedeta pe net.Succes (y)
ZuKest, ii vorba de o prietena. Eu nu as trimite poza intime la cineva. Infine, si eu la politie m-am gandit sa se adreseze, dar nu era de acord. apai treaba ei eu am incercat sa o ajut