| 5SOS a întrebat:

Buna! Am nevoie de ajutor urgent! Ieri a fost ziua de nastere a unei prietene de ale mele si acolo era si BFF a mea, si ce este drept m-am comportat urat cu ea in ultimele zile si ii spuneam cuvinte jignitoare deoarece se prostea mereu si nu ii pasa de ce spun eu, si astazi am primit un mail de la ea in care spunea asa,, Imi pare rau dar nu mai suntem prietene! Vorbesc serios, de fiecare data cand ajung acasa plang pentru ca tu ma faci in toate felurile! " Ce sa fac? O vreau inapoi ai sunt prietena cu ea de 5 ani, si va dati seama ca 5 ani de prietenie si apropiere de aceea persoana nu se uita usor! Ii spuneam totul ei despre mine si imi este foarte apropiata si m-am comportat cu ea asa pentru ca in ultimele zile am probleme in familie si in situatia financiara. Ce sa fac sad?

Răspuns Câştigător
| danezu87 a răspuns:

In primul rand cerep-ti scuze, apoi explica-i situatia.prin ce treci. daca spui ca ati fost asa de apropiate cu siguranta o sa te inteleaga si o sa fi-ti din nou BFF.
ideea e ca daca va impacati sa nu continui in acelasi mod ca pana acum.chiar daca iti vine greu.sa-i acorzi mai multa atentie, sa te comporti frumos cu ea.
bafta happy