Pff...nu prea pot sa inteleg reactiile care au avut loc, desi si eu sunt tot din sat, chiar au judecat gresit iar ea nu trebuia sa se lase influentata de familie. Cred ca sentimentele dintre voi trebuia sa fie mai puternice decat ceea ce considerau parintii ei. Oricum uneori stii cum e...surprizele nu sunt mereu placute. Poate ca si ea s-a simtit putin prost, nu stiu, mai bine vorbeai cu ea inainte mai ales cand vine vorba sa mergi la o fata acasa pentru prima data. In fine, incearca sa vorbesti cu ea si sa-i explici care au fost intentiile tale si ca nu voiai sa se termine asa. Incearca si fa ce stii tu ca-i place cel mai mult si fii foarte dragut cu ea, astfel ii vei mai schimba decizia si o vei face sa se gandeasca mai bine.
: ))
Bine că nu le-ai adus şi un hamster cadou, că erai mâncat de tot.
Bine te-ai întors!
Bine te-am gasit.
Inca nu m-am intors...
Noutati n-am.
Nunta s-a anulat.
Sunt la masa.
Am sos pe degete.
D-aia scriu asa.
Scuze.
Poftă bună! Eşti scuzat.
Eu cred ca trebuia sa pui clopul deasupra la casca, ca s-ar putea ca din cauza asta parintii fetei sa se fi simtit jigniti-ca nu se vedea clopul bine.
Dar era mult mai bine daca te imbracai ca un cocalar, cu blugi stramti la glezne si turul lasat, si o camasa roz, stramta si ea. Bineinteles, nelipsitii ochelari de soare, si un lant…de caine, dar din aur sa fie!
Cu tinuta asta ai fi avut un succes garantat, si nunta intr-o saptamana
In concluzie, imbraca-te dupa cum e moda, si vei avea fete pe alese!
P-asta las-o, ca e mofturoasa, si prea legata de fusta mamei.
Daca costumul popular i-a ofensat, du-te gol...
1. Nu ai cum sa bati un barbat gol ca asta inseamna sa te atingi de goliciunea lui iar asta e "sooo gay" - deci ai scapat de ideea cu fratii.
2.Masa(cu cratima) poate sa fie impresionata si sa o incurajeze sa te ierte.
3. Tata socru poate se simte in inferioritate si nu mai scoate nici un sunet.
4. Ea, daca te iubeste va sari pe tine ...sa te acopere, la ce va gandeati? Si tu o iei in brate, nu prea strans ca luati amenda de indecenta publica, o pupi si gata.Va impacati.