| Ambra99 a întrebat:

Bună^⁠_⁠^ Am nevoie de ajutorul vostru cu privire la anumite informații despre viza pentru o călătorie în America.(cei care cunosc cât de cât și își doresc să mă ajute). Intenționez să fac o vizita acolo, mai exact în Texas. Problema este că din ce am auzit este foarte greu să obțin acea viză, am prieteni a căror viză nu le-a fost acceptată sau le-a fost eliberată după câțiva ani. Eu am 22 de ani, studentă și locuiesc cu părinții. Din cate am înțeles trebuie să deții anumite sume de bani în contul propriu și de preferat să ai o proprietate a ta. Ce știți voi desore asta, credeți că aș putea obține viza sau există anumite criterii le care nu le pot îndeplini acum la vârsta asta? M-am uitat și puțin pe net dar nu am văzut să scrie neapărat lucuri de genul.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e deloc complicat să obții viza. De altfel procentul de acceptare e peste 80%

Nu e obligatoriu sa ai nici proprietăți nici bani in cont. Dar trebuie să poți demonstra că îți permiți vacanta și sa explici din ce fonduri. In cazul tau probabil părinții.

| Ambra99 explică (pentru suntserios):

Ok, mulțumesc!^⁠_⁠^

| dullcat a răspuns:

Buna.Sorry but...de ce nu iei in considerare sa calatoresti in alta parte? De ce ai vrea sa iti complici viata inutil? laughing

https://ro.usembassy.gov/ro/visas-ro/

| Ambra99 explică (pentru dullcat):

laughing

| MihaitzaItza a răspuns (pentru dullcat):

Daca fata vrea sa vada US ce treaba ai cu ea?

| dullcat a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Dar tu ce treaba ai? Doar am intrebat de ce si-ar complica existenta asa cand exista atatea tari mult mai primitoare cu strainii, in care ai ce vedea. Fara viza de student, fie work and travel sau ce mai este, scrie in linkul de mai sus, slabele sa ajunga in America sunt mai mici.Probabil li s-a pus si lor de atatia imigranti sau turisti care fac pe smecherii.Totusi, in cazul unei vacante nu ar trebui sa fie mare lucru.

| Ambra99 explică (pentru dullcat):

Nu-i nicio problemă că ai întrebat, mulțumesc de răspuns!:⁠-⁠*