| alejessika a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi sau, mai bine zis, idei de cadou big grin Intr-o saptamana e ziua iubitului meu. Implineste 27 de ani, dar este mai degraba un tip mai copilaros, funny si modest happy Nu vreau, totusi, idem gen jucarii de plus si de-astea. Mai degraba, ceva finutz si util! Orice idee e bine venita, nu conteaza daca se potriveste la fix sau nu. De aceea nu dau mai multe detalii despre caracterul lui. Mersi frumos! happy

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Cadoul meu pentru iubita mea acum ceva ani a fost un tablou pictat manual pe panza de un expert in domeniu dupa cea mai frumoasa poza a ei. A fost ceva inedit. O alta varianta ar fi un ceas elvetian, dar deja cred ca iti depaseste bugetul. Ideea cu tabloul mi se pare super.

2 răspunsuri:
| DontWorryBeHapyyyy a răspuns:

Ai putea tu sa ii desenezi ceva pentru ca ar avea o valoare sentimentala uriasa

| alejessika explică:

Wau! happy ideea cu tabloul e super...dar mi se pare ca mai mult se potriveste sa il primeasca o fata, decat sa-l daruiasca ea unui baiat. si ceasul e una dintre optiunile mele, dar mai are inca vreo 3 pe care le poarta doar la ocazii!
.am zis totusi sa aleg intre ceas, camasa sau portmoneu! mai astept pareri, oricum, peste doua-trei zile va fi ziua surorii mele, apoi a cumnatei, apoi a fratelui big grin deci, trebuia sa ma pregatesc bine. happy
Mersi celor care mi-au rasp.