anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat... straight face de la o vreme ma simt oarecum datoare cuiva, am inceput sa nu m-ai dau randament la scoala si sa i-au note mici, am avut si o schimbare de comportament de care nu sunt chiar mandra, dra am facut-o ca sa imi pasterez prietenii( ca sa ma pot integra in acel grup)~ mda. stiu ca "prietenii trebuie sa te accepte asa cum esti", ei bine eu vreau un sfat:cum sa fac sa imi revin?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e normal sa te simti asa avand in vedere faptul ca nu esti mandra fata de schimbarea pe care ai facut-o. Tu intr-un fel te sacrifici pe tine in favoarea prietenilor tai. Asta nu e neaparat un lucru rau dar trebuie sa te gandesti foarte bine daca merita.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar de note cum pot sa imi revin, sa fiu din nou silitoare ca`nainte? straight face

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai asta-i simplu. Te-apuci din nou de-nvatat. Daca ai facut-o candva sigur poti sa o faci din nou, la invatat ma refer.

| xanonymx a răspuns:

Sincer totu depinde de vointa, si atat...fii tu insuti elibereazate gandeste-te cat de mica esti in universul asta...fii ceea ce simti ca vrei sa fii si cum te simti tu fericita.nu stiu care e fericirea intr-o relatie de prietenie in care ei nu te acepta asa cum esti

| MihaelaMikaMititica a răspuns:

Pai nu stiu ca aceeasi problema o am si eu crying(