| Oana0212 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, parintii mei sunt morti de ceva timp, dar in ultimile 2 luni, ii visez foarte des, de obicei, avem activitati normale: de exemplu, aseara, i-am visat, ca zburam cu avionul, si ne duceam in vacanta, in Dubai, unde imi fac planuri, in viata reala, sa ma duc, in curand. Sau visez, in special,pe tata,cum moare,sau e bolnav. Aceste vise, ar trebui sa imi faca bine, sa mi treaca din dor, dar cand ma trezesc, sunt cam nelinistita, poate vor sa mi transmita ceva, sau poate o sa mi se intample ceva mie. Ce sfat imi dati? Va multumesc.

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu iti trnsimte nimeni nimic in afara de subcontient. Probabil ti-ai mai fii dorit sa ii mai ai, sa calatoriti, sa fiti impreuna in diferite locuri, in familie. E clar ca inca te macina moartea parintilor tai.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

O sa iti fie greu in continuare, mai ales daca inca esti copil. Singura cale de a trece cat de cat peste e sa ai tu propia familie si sa poti sa ai satisfactia ca le oferi copiilor tai ceea ce tu nu ai mai primit...

| Oana0212 explică (pentru T0T):

Probabil, dar cateodata sunt speriata, cat de des ii visez. Poate pentru ca, in perioada asta a vietii, as fi avut nevoie de ei.

| SkyPilot a răspuns:

Imi pare rau pentru situatia ta. Visele nu au alta semnificatie decat ca te gandesti la parintii tai in timpul zilei, ceea ce este normal si mi se pare frumos din partea ta.