| Tzuc a întrebat:

am nevoie utget de ajutorul vostru.deci eu sunt o fire mai rebela sa zic asa.si tot mereu zic ca de maine ma apuc sa invat mai mult.si niciodata nu fac asa.de exemplu maine dau test la 3 materii si nu stiu la nici una nimic mai ales la geografie ca imediat ramna repetenta daca nu iau un 7:O.si eu niciodata nu am luat peste 6 la geogra. dar in fine.cum mi-as putea schimba atitudinea. a da plus ca nu-mi fac niciodata temele la nimic le copiez mereu din clasa.si peste 5 luni trebuie sa dau examenul de admitere si daca il pic mama ma "omoara"... abia ca citesc un rand si deja ma plictisesc si nu imi mai invat desi stiu ca dau test sau ma asculta.tot timpul zic ca lasa ca de saptamana viitoare incep sa invat dar nu pot...deci cu am putea sa-mi schimb atitudinea? va rog ajutati-ma. fundita la cel mai bun sfat si vot la restulhappy.

Răspuns Câştigător
| Kitty77 a răspuns:

Ar trebui sa te schimbi! Nu este asa de unsor sa inveti dar nici greau nu este! Dar atunci cand vezi c-ai luat o nota mare sa vezi ce te bucuri si atunci nu-ti mai pare rau ca ai invatat.
Nu este greau sa stii!
Daca nu inveti in viata o sa ai de pierdut! Ai sa vezi mai tarziu cand te duci sa te angajezi si o sa vezi ca nu prea ai cum o sa zici tu: vai ce prost/a am fost ca n-am invatat cand trebuia!

Deci invata! o sa-ti prinda bine!

fundita?!?

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai are rost sa te schimbi acum? Mie personal mi se pare prea tarziu. In defintiv, daca toata luma va invata carte, cine o sa mai fie om de serviciu, hamal, muncitor necalificat? Cineva trebuie sa faca si muncile grele si murdare, nu?