| 6050424330207 a întrebat:

Buna! Am niste vise foarte ciudate in ultima perioada si as dori sa primesc un raspuns de la cineva care cunoaste in detaliu semnificația viselor.
De două ziua visez lucruri necurate, ma refer la entități ce cauta sa imi faca rau. Mai exact, de când m-am mutat în noua mea chirie.
Aseară am visat ca locuiam într-o casă mare alături de mai multe persoane necunoscute dar si cunoscute in mijlocul unei păduri. Am iesit afara sa ma plimb si am ajuns la un deal uriaș, imposibil de urcat fara echipament. M-am pus în patru labe si am urcat dealul din câteva sărituri, (tin sa mentionez ca visez ca pot zbura adesea, de foarte multi ani), odată ce am ajuns in varful dealului am dat de o altă parte a pădurii. Un luminiș imens si foarte frumos. Acolo era diferit fata de zona de pădure in care locuiam. Am continuat sa explorez luminisul până când am simtit o prezență care mi-a ridicat părul pe mâini și pe picioare, am fugit inapoi spre casă foarte speriat, de când am urcat acolo, ma simteam speriat si urmarit iar odată cu lăsarea serii... A început coșmarul. Am dat peste un demon, o entitate care nu mi se arata dar care ma teroriza pe mine si pe cei cu care locuiam... Nu imi amintesc exact ce s-a intamplat, însă stiu ca nu voia să ne lase în pace in special pe mine, se urca pe acoperișul casei, scotea sunete groaznice si distrugea podeaua din casă. Nu o pot descrie decat ca avea copite pentru că am gasit urme de copite in casa.
Imi poate spune cineva ce inseamna acest vis?

1 răspuns:
| Miriaem a răspuns:

Ca-n,,The rings".